powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 24 Απριλίου 2010

ΔΥΑΔΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ...

Καλημέρα σε όλους τους φίλους! Σαββατοκύριακο με πλήρη αγωνιστική δράση σε όλα τα πρωταθλήματα, με ωραία, αλλά αρκετά δύσκολα στοιχηματικά ματς. Μεσοβδόμαδα δεν μας έκατσε η πρόβλεψη των πολύ λίγων τερμάτων στον αγώνα της Inter με την Barcelona, αφού και οι δύο ομάδες, πόσο μάλλον η ομάδα του Mourinho έδειξαν πολύ ορεξάτες από την αρχή και με το απρόσμενο για πολλούς τελικό σκορ μας έστειλαν στον κουβά. Για σήμερα έχουμε να δούμε δύο ματσάκια, ελπίζοντας σε κάτι καλύτερο με περισσότερη επιτυχία.

PETERBOROUGH - BLACKPOOL: Κοιτώντας κάποιος τη βαθμολογία στην Championship διαπιστώνει την τεράστια βαθμολογική διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων. Από τη μία η Peterborough έχει υποβιβαστεί ήδη στη League 1, είναι τελείως αδιάφορη και απλά περιμένει να τελειώσει η χρονιά. Κάτι τέτοιο φαίνεται και από τα τελευταία αποτελέσματά της στο πρωτάθλημα, αφού έχει εφτά αγωνιστικές που πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Αρκεί να δει κανείς, πως στα τελευταία της έξι παιχνίδια έφαγε δεκαοχτώ γκολ!! Από την άλλη η Blackpool έχει πολύ μεγάλο κίνητρο για το συγκεκριμένο ματς. Προσπαθεί να πάρει την προνομιούχο έκτη θέση από τη Souonsi για να μπει στα μπαράζ ανόδου. Βρίσκεται σε πολύ μεγάλη φόρμα με πέντε νίκες στα τελευταία έξι ματς με μοναδική ήττα αυτή από την Newcastle, η οποία πηγαίνει τρένο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεν πιστεύω η Blackpool να γκελάρει με την ανύπαρκτη τελείως Peterborough, αφού το υψηλό κίνητρο από τη μία και η αδιαφορία από την άλλη μας οδηγούν στο διπλό. Δεν έχασε βαθμούς αλλού κι αλλού η Blackpool, θα το καταφέρει με αυτή την Peterborough??  ΔΙΠΛΟ (1.55 Betsson)


INTER - ATALANTA: Ξεκάθαρο φαβορί εδώ η ομάδα του Μιλάνου. Ακόμα τέσσερις στροφές για το τέλος του πρωταθλήματος στην Ιταλία και η Inter έχει βρεθεί να κυνηγάει εδώ και δύο αγωνιστικές τη Roma. Μεσοβδόμαδα κατάφερε το ακατόρθωτο, να γυρίσει ματς από 0-1 σε 3-1 με την Barcelona, έχοντας πλέον βάσιμες ελπίδες για πρόκριση στον τελικό του Champions League, ενώ στο πρωτάθλημα προέρχεται από τη δύσκολη νίκη επί της Juventus με 2-0 την προηγούμενη βδομάδα. Σήμερα αντιμετωπίζει μια ομάδα που μάχεται για τη σωτηρία της. Έχει από τα χειρότερα στατιστικά στα εκτός έδρας παιχνίδια της με δώδεκα ήττες, τρεις ισοπαλίες και μόλις δύο νίκες (2-3-12) και πολύ άσχημη προϊστορία στα μεταξύ τους παιχνίδια τα τελευταία χρόνια. Η Inter ξέρει πολύ καλά πως σε τυχόν σημερινό της στραβοπάτημα χαρίζει τον τίτλο, θεωρητικά μέσα από τα χέρια της, στη Roma, αφού η διαφορά είχε φτάσει κάποτε ακόμα και στο +14 για την Ίντερ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Είναι σίγουρο πως η Inter, μετά από αυτό που κατάφερε μεσοβδόμαδα, θα έχει το μυαλό της στον αγώνα της ερχόμενης Τετάρτης με την Barcelona στο Camp Nou, προφυλάσσοντας σχετικά τα νώτα της.Ο Mourinho όμως είναι πολύ εγωιστής για να χάσει το φετινό, θεωρητικά σίγουρα δικό του πρωτάθλημα μέχρι τον Μάρτιο, με κατεβασμένα τα χέρια. Κερδίζει, λοιπόν, σήμερα, ξαναπιάνει κορυφή και περιμένει αυριανή γκέλα της Roma, σε ένα όχι εύκολο ματς, με τη Sampdoria. Λόγω απόδοσης προτείνω περισσότερα γκολ πως θα μπούνε στο πρώτο ημίχρονο, μιας και πιστεύω πως η Inter θα καθαρίσει από νωρίς το ματς, έτσι ώστε να βγει πιο χαλαρά το δεύτερο ημίχρονο εν όψη Champions League. ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΚΟΛ: ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ (3.15 Betsson)


Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου