powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 24 Απριλίου 2010

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδος και Bundesliga ...



Καλησπέρα σας ! Αρχικά, χρόνια πολλά στο συνεργάτη Laftsi που είχε χθες την γιορτή του, να 'ναι πάντα καλά και να μας δίνει σωστές προβλέψεις! Έπειτα, έχουμε τον τελικό κυπέλλου στις 8.30 ανάμεσα στον ΠΑΟ και τον Αρη . Εύχομαι να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι και να το ευχαριστηθούμε όλοι. (Ξέρουμε όλοι ποιος θα σηκώσει την κούπα φέτος...) Τέλος θα ασχοληθούμε με δύο παιχνίδια από Bundesliga.



ΧΕΡΤΑ - ΣΑΛΚΕ

Η γηπεδούχος είναι στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα με 23 βαθμούς και η φιλοξενούμενη είναι στη δεύτερη θέση με 61 βαθμούς . Έχω ακούσει πολλά για αυτό το παιχνίδι, ότι μπορεί να το πάρει η Χέρτα για να σωθεί, οτί θα γκελάρει η Σάλκε κλπ. Να μην ξεγελιόμαστε η γηπεδούχος είναι ανύπαρκτη μπροστά στη Σάλκε και η Χέρτα δεν πρόκειται να σωθεί γιατί μ' αυτή την ομάδα που έχει φέτος μόνο ματωμένη θα φύγει από το γήπεδο της, εφόσον μετά τη Χέρτα ακολουθεί η Λεβερκούζεν και η Μπάγερν. (Βγάλτε τα συμπεράσματα μόνοι σας) Οπότε, εύκολα ή δύσκολα η Σάλκε θα κερδίσει για να μείνει πιστή στο κυνήγι της για το πρωτάθλημα.

Απόδοση: 1.95 betsson.com

  
ΜΑΪΝΤΖ - ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

Εδώ έχουμε ένα παιχνίδι αδιάφορο και οι δύο ομάδες βρίσκονται πιο πάνω από τη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Η μόνη διαφορά τους είναι ότι η γηπεδούχος έχει έναν βαθμό παραπάνω. Χωρίς πολλά πολλά το παιχνίδι το βλέπω να λήγει ισόπαλο και να σημειώνονται λίγα τέρματα. Θα πάω με το Χ που έχει ωραία απόδοση.

Απόδοση: 3.20 betsson.com


Τέλος, χωρίς ανάλυση θα προτείνω άλλη μία δυαδούλα που βλέπω να περνάει.

ΠΑΟ - ΑΡΗΣ ---> 2-3 γκολ 
Απόδοση: 1.90 sportingbet.com

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΓΟΥΙΓΚΑΝ ---> 2-3 γκολ
Απόδοση: 1.95 sportingbet.com

Αυτά για σήμερα και ας ελπίσουμε να πιάσουμε κάτι!


TsiRi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου