powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 20 Απριλίου 2010

ΒΡΑΔΙΑ...''ΤΕΛΙΚΟΥ'' CHAMPIONS LEAGUE!!!

Καλησπέρα σε όλους. Καλωσήρθατε στην παρέα του Bet Race. Όπως είχαμε ήδη προαναφέρει στο πρών πλέον Official Greek Bet Boys, προβήκαμε σε αλλαγές. Αλλάξαμε ονομασία, ανανεώσαμε το περιβάλλον και στο προσεχές μέλλον θα προσθέτονται και καινούργια στοιχεία, προσπαθώντας πάντα για το καλύτερο. Εύχομαι, λοιπόν, καλή αρχή με υγεία και πολλές επιτυχίες.

INTER - BARCELONA: Ο πρώτος ημιτελικός του Champions League διεξέγεται απόψε στο Μιλάνο. Ένα ματς που πολύ απλά θα μπορούσε να είναι ο τελικός της Μαδρίτης ανάμεσα σε δύο κορυφαίες ομάδες με πρωτοκλασάτους παίχτες σε όλες τις γραμμές. Από τη μία η ομάδα του "special one", κατα κόσμο Jose Mourinho και από την άλλη η ομάδα του Pep Guardiola. Στο σημερινό παιχνίδι, λοιπόν περιμένουμε ένα παιχνίδι τακτικής από τον πορτογάλο τεχνικό, προσπαθώντας κυρίως να περιορίσει την πολυμηχανή των "Blaugrana" που ακούει στό όνομα Lionel Messi!! Στην αντίπερα όχθη η Barcelona αναμένεται να παραταχθεί με δοκιμασμένη ενδεκάδα, σκεπτόμενη να κάνει το κλασσικό γρήγορο επιθετικό της παιχνίδι. Θα προσέξει όμως κυρίως να κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν, κάτι που θα τη φέρει σε πολύ πλεονεκτική θέση στον επαναληπτικό του Camp Nou, μιας και εκεί φέτος δείχνει πραγματικά ανίκητη. Αναμένουμε, άρα, ένα παιχνίδι κλειστό που δεν πρόκειται να ανοίξει στο σκορ πολύ αφού και οι δύο ομάδες θα προσέχουν πολύ για το γκολ. Απουσιολόγια λευκά και για τις δύο ομάδες εκτός των μόνιμων Toldo, Santon για την Ίντερ και στην Barca γυρίζουν οι τιμωριμένοι, Pique και Puyol αφού εξέτισαν την τιμωρία τους στο παιχνίδι με την Άρσεναλ, ενώ και ο Abidal τίθεται πλέον στη διάθεση του τεχνικού των Ισπανών.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Προβλέπω ένα παιχνίδι με πολύ προσοχή και από τις δύο ομάδες, χωρίς το σκορ να ξεφεύγει και να ανοίγει πολύ. Θα πάω με την επιλογή του UNDER 1.5 GOAL, που στη Sportingbet  δίνει απόδοση 3.00.

UNDER 1.5 GOAL (Sportingbet 3.00)


Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου