powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ EYROPA LEAGUE: ΑΤΛΕΤΙΚΟ - ΦΟΥΛΑΜ

Καλημέρα σας! Χθες μας πήγε ακόμα μια φορά ταμείο ο συνάδερφος Laftsis, εφόσον το τελευταίο του παιχνίδι ήταν η πρόκριση της Ίντερ, η οποία τελικά τα κατάφερε. Σήμερα, έχουμε τα παιχνίδια στο Europa League, που λίγο ή πολύ πιστεύω πως θα ματώσουμε το διχτάκι. Ας ξεκινήσουμε:

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ

Η γηπεδούχος θα προσπαθήσει να ανατρέψει το 1-0 του πρώτου αγώνα ώστε να προκριθεί στον τελικό. Κάτι όμως που είναι δύσκολο, γιατί η φετινή Λίβερπουλ είναι μέτρια. Οι περισσότεροι παίχτες της παίζουν εδώ και καιρό μέτριο ποδόσφαιρο, μερικοί παίχτες δεν ταιριάζουν καν στο σύνολο της ομάδας (όπως ο Babel που έπρεπε να παίζει σε κάποια μικρότερη ομάδα). Θα δυσκολευτεί πολύ απέναντι στην Ατλέτικο, η οποία έρχεται με φόρα από τη Μαδρίτη για να πάρει αυτό που θέλει. Αγκουέρο και Φορλάν θα είναι ένα δυνατό δίδυμο μπροστά και εύκολα ή δύσκολα θα καταφέρει να προκριθεί στον τελικό!


ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΑΤΛΕΤΙΚΟ
ΑΠΟΔΟΣΗ : 1.75 sportingbet.com

ΦΟΥΛΑΜ - ΑΜΒΟΥΡΓΟ

Η Φούλαμ συνεχίζει να μας εκπλήσσει, έπειτα της ισοπαλίας που κατάφερε και πήρε μέσα στο Αμβούργο. Η Φούλαμ και κανείς άλλος δεν το πιστεύε ότι θα τη βλέπαμε εδώ, σ'αυτό το σημείο που είναι πολύ κόντα στην πρόκριση για τον τελικό. Μετά από τόσα χρόνια η Φούλαμ πιστεύω πως θα δει χαρά και θα δώσει στην Αγγλία βαθμούς μιας και όπως αναφέραμε παραπάνω η Λίβερπουλ δύσκολα θα περάσει. Από την άλλη, για το Αμβούργο δεν έχω να πω κάτι το ιδιαίτερο. Αν και πιστεύω εφόσον δεν κατάφερε να νικήσει μέσα στη Γερμανία θα έχει δύσκολο έργο μέσα στο Craven Cottage. Τέλος, ο Bobby Zamora, αφού δεν σκόραρε εκτός θα σκοράρει εντός.


ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΦΟΥΛΑΜ
ΑΠΟΔΟΣΗ : 1.90 sportingbet.com

TsiRi

1 σχόλιο: