powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

UEFA - Europa League και τα μυαλά στα κάγκελα...!

Καλησπέρα σας! Η πρώτη μου ανάρτηση και ας ελπίσουμε να πιάσουμε κανένα ψάρι απόψε. Σήμερα είναι μια ευρωπαϊκή βραδιάμε δύο ωραία παιχνίδια...Πάμε λοιπόν:

HAMBURG - FULHAM

Εδώ πέρα έχουμε δύο ομάδες, που μία από τις δύο μας εκπλήσσει με τις εμφανίσεις της. Δεν περίμενε κανείς μας ότι η Fulham θα φτάσει στους τέσσερις και ότι θα έστελνε εκτός τη Juventus και τη Wolfsburg . Από την άλλη, βλέπουμε πως το Hamburg κυνηγάει το Europa League εφόσον έχει ρίξει πλέον όλο το βάρος του εκεί. Πιστεύω ότι θα σημειωθούν τέρματα αλλά όχι πάνω από τρία και θα καταλήξω με το 2-3 γκολ, που δίνει σχετικά καλή απόδοση. Απόδοση: 1.90 (sportingbet)

ATLETICO - LIVERPOOL

Ένα πολύ ωραίο παιχνίδι αναμένεται να γίνει απόψε στο Vicente Calderon. Και οι δύο ομάδες θα παλέψουν το ίδιο αφού της Atletico της μένει ο τελικός με τη Sevilla και της Liverpool η διεκδίκηση μιας θέσης μέσα στην τετράδα. Έπειτα και οι δύο έχουν απουσίες. Από την πλευρά της Atletico θα απουσιάζει ο Aguero και από την άλλη ο Torres. Σημαντικές και οι δύο, αλλά πιο σημαντική αυτή των φιλοξενούμενων. Το παιχνίδι το βλέπω να έρχεται Χ. Απόδοση: 3.20 (sportingbet)

Καλή τύχη!


TsiRi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου