powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 1 Μαΐου 2010

Ποντάρουμε στο κίνηρο

Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους. Μετά από αρκετό διάστημα και πάλι μαζί, έτοιμοι να συνεχίσουμε το σερί των τεσσάρων διαδοχικών ταμείων...Προσωπικά για σήμερα έχω επιλέξει ομάδες που έχουν κίνητρο. Ομάδες που παίζουν το τελευταίο τους χαρτί. Βρισκόμαστε πολύ κοντά στο τέλος των πρωταθλημάτων και αυτό που παίζει ρόλο αυτές τις στιγμές είναι αποκλειστικά και μόνο το κίνητρο.

Πρώτο παιχνίδι για σήμερα αυτό του Αννόβερου με την Γκλάντμπαχ. Οι γηπεδούχοι έκαναν την ολική ανατροπή, την ολική επαναφορά. Είναι αήττητοι στα τελευταία επτά παιχνίδια τους έχοντας τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες με αποτέλεσμα να βρίσκονται ένα πόντο πίσω από Μπόχουμ και Νυρεμβέργη. Με νίκη κόντρα στην αδιάφορη Γλάντμπαχ πιστεύω κάνει μεγάλο βήμα σωτηρίας και ο λόγος που το υποστηρίζω αυτό είναι απλός. Η Μπόχουμ σήμερα δοκιμάζεται στην έδρα της Μπάγερν, αυτό τα λέει όλα. Άσσος λοιπόν

Πάμε στην αγαπημένη μας Αγγλία, και συγκεκριμένα στην δεύτερη κατηγορία. Θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση της Ντάγκεναμ με την Χέρεφορντ. Ο στόχος των γηπεδούχων από την αρχή της χρονιάς ήταν η συμμετοχή τους στα πλέι οφ της ανόδου. Αυτός ο στόχος μπορεί να πραγματοποιηθεί αν κάνουν το 2 στα 2 στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια. Η Χέρεφορντ έχει σώσει την κατηγορία και δεν έχει κίνητρο. Έτσι λοιπόν θα πάμε κι εδώ με τον άσσο και καλή περίπτωση είναι ο άσσος από ημίχρονο.

Τελευταίο παιχνίδι για σήμερα από την Σκωτία και την αναμέτρηση της Έρντρι με την Ντανφέρμλιν. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με 33 βαθμούς (θέση που την οδηγεί στα πλέι άουτ), ενώ η Μόρτον, που έχει 34, αγωνίζεται με την τελευταία Έιρ, που έχει 31. Καταλαβαίνετε ότι μία από τις τρεις θα πέσει απευθείας. Η Έρντρι με νίκη κόντρα στην αδιάφορη Ντανφέρμλιν εξασφαλίζει τα πλέι άουτ και περιμένει το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα για να μάθει αν τελικά θα σώσει απευθείας την κατηγορία, άσσος κι εδώ..

Σημεία
Αννόβερο - Γλάντμπαχ     1 1.80 Betsson
Ντάγκεναμ - Χέρεφορντ    1 1.55 Betsson
Έρντρι - Ντανφέρμλιν      1 1.90 Betsson


Kots

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου