powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 2 Μαΐου 2010

ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ...

Καλησπέρα και καλό μήνα σε όλους! Πολύ καλά τα πήγαμε και την τελευταία φορά, αφού πιάσαμε και τις δύο προβλέψεις μας στους ημιτελικούς του Champions League, τόσο με τα 2-3 γκολ στο Lyon-Bayern, όσο και με την πρόκριση της Inter! Σήμερα έχω επιλέξει πονταρίσματα σε ειδικά κυρίως στοιχήματα με λιγότερα χρήματα, υποκινούμενος κυρίως από διαίσθηση, αλλά και πάντα από κάποια λογική. Πάμε, λοιπον, να τα δούμε:


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ: Δεύτερο παιχνίδι για τα play-off απόψε. Ο Ολυμπιακός μετά από το πολύ άσχημο παιχνίδι με τον Άρη στο ''Κλεάνθης Βικελίδης'' που γνώρισε την ήττα, υποδέχεται την ΑΕΚ στο Φάληρο και ευελπιστεί να ανατρέψει το κακό κλίμα υπέρ του. Παιχνίδι μεγάλης σημασίας για τη συνέχεια και για τις δύο ομάδες, αφού από τη μία για την ομάδα του Μπάγιεβιτς τυχόν ήττα την καταδικάζει πρόωρα, βγάζοντάς την εκτός διεκδίκησης της πρώτης προνομιούχου θέσης, ενώ για τον Ολυμπιακό αναμένεται ένα παιχνίδι δίχως αύριο, αφού δεύτερο συνεχόμενο στραβοπάτημα τον βάζει σε περιπέτειες. Περιμένω, λοιπόν, ένα Ολυμπιακό να προσπαθεί να μπει δυνατά από την αρχή και να σκοράρει αυτός πρώτος. Θα ρισκάρω στην επιλογή του πρώτου σκόρερ Matt Derbyshire, μιας και στο παιχνίδι με τον Άρη ήταν από τους ελάχιστους, αν όχι ο μόνος, παίχτες που ξεχώρισαν για την ομάδα του Πειραιά.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ MATT DERBYSHIRE: 5.50 Sportingbet


LAZIO - INTER: Ξεκάθαρο φαβορί εδώ η ομάδα του Μιλάνου. Μετά τη χθεσινή νίκη της Roma στο ''Ennio Tardini'' οι «νερατζούρι» θέλουν με νίκη απέναντι στη μισητή συμπολίτισσά της Roma, να διατηρήσουν τα κεκτημένα στο ιταλικό πρωτάθλημα, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος. Έχοντας πολύ καλή ψυχολογία μετά την επική πρόκριση στον τελικό του Champions League και με τη Lazio να μη θέλει ούτε καν να προσπαθήσει να κόψει βαθμούς από την Inter, γνωρίζοντας πολύ καλά πως κάτι τέτοιο θα χαρίσει τον τίτλο στη Roma, το διπλό είναι σχεδόν σίγουρο. Διαφορά κλάσης, ψυχολογία, χαλαρότητα εκ μέρους Lazio, με έκαναν να επιλέξω το ακριβές σκορ 0-2 υπέρ της Inter, μιας και πιστεύω πως δεν θα σκοράρει η Lazio, αλλά και πως η ομάδα του Μιλάνου δεν θα αρκεστεί στο εύθραυστο 0-1.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΚΟΡ: 0-2 6.00 Sportingbet


Laftsis

1 σχόλιο: