powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 8 Μαΐου 2010

ΣΗΜΕΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ...

Καλησπέρα και καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε. Ακόμα μια φορά μας δικαίωσε η Inter την εβδομάδα που μας πέρασε, μιας και κατάφερε να κατακτήσει τον πρώτο από τους τρεις τίτλους που διεκδικούσε φέτος απέναντι στη Roma. Μας τα χάλασε όμως η Lorient, αφού έμεινε στην ισοπαλία με τη Monacco. Τέλος το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ για τα play-off θα γίνει τελικά αύριο, μετά τις συνεχόμενες αναβολές λόγω των διαδηλώσεων. Πάμε, λοιπόν, στις σημερινές εκτιμήσεις.

ΤΟΡΚΙ - ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ: Τελευταία αγωνιστική στη δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας. Ένα ματς μεταξύ δύο ομάδων που είναι τελείως αδιάφορες βαθμολογικά, μιας και η Τορκί βρίσκεται στη 16η θέση της βαθμολογίας και η Νοτς Κάουντι βρίσκεται στην 1η θέση, περιμένοντας την επόμενη χρονιά πλέον, που θα παίζει στη League 1. Περιμένω ένα ματς ανοιχτό και από τις δύο ομάδες, αφού, παρ' ότι είναι αδιάφορες και οι δύο, τις τελευταίες αγωνιστικές κυνηγάνε τη νίκη σε κάθε ματς. Εδώ, λοιπόν, θα πάω με την επιλογή των πολλών τερμάτων, μιας και πιστεύω πως αφενός θα δούμε ένα ματς χωρίς άγχος και από τις δύο ομάδες και αφετέρου πως και οι δύο ομάδες θα σκοράρουν. ΕΚΤΙΜΗΣΗ: OVER 2.5 ΓΚΟΛ (Sportingbet 1.90)

ΜΠΡΑΪΤΟΝ - ΓΕΟΒΙΛ:  Τελευταία αγωνιστική και στη League 1 της Αγγλίας. Ακόμα ένα αδιάφορο βαθμολογικά ματς με την Μπράιτον να βρίσκεται στη 13η θέση της βαθμολογίας και τη Γέοβιλ στη 15η θέση. Εδώ αναμένουμε ένα ματς αγγαρεία, που και οι δύο ομάδες θα περιμένουν το σφύριγμα της λήξης από την αρχή για να ξεκινήσουν τις διακοπές τους. Χωρίς κίνητρο ματς με τις δύο ομάδες να μην διεκδικούν απολύτως τίποτα θα πάω με την επιλογή των λίγων τερμάτων. ΕΚΤΙΜΗΣΗ: UNDER 2.5 ΓΚΟΛ (Sportingbet 1.75)

ΚΡΟΥ - ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ: Μία ομάδα που εντός έδρας έχει 17 OVER και μόλις 5 UNDER, αναμένουμε και σήμερα στην τελευταία αγωνιστική να επιβεβαιώσει τα στατιστικά και να σημειωθούν περισσότερα από 2.5 τέρματα στον αγώνα. Ακόμα ένα παιχνίδι χωρίς κίνητρο και για τις δύο ομάδες δεν θα πάω με κάποιο σημείο, αλλά με την επιλογή των πολλών τερμάτων. ΕΚΤΙΜΗΣΗ: OVER 2.5 ΓΚΟΛ (Sportingbet 1.70)


Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου