powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 15 Μαΐου 2010


Καλημέρα σας! Το προηγούμενο Σάββατο τα πήγαμε πολύ καλά αφού ήρθε μία δυάδα από τις δύο και μας πλήρωσε. Σήμερα, θα ασχοληθώ μόνο, με τον τελικό της Γερμανίας.



  
  
  

WERDER BREMEN vs FC BAYERN MUNICH

Σήμερα στο Βερολίνο και οι δύο ομάδες θα παλέψουν για να υψώσουν στα χέρια τους το τρόπαιο. Η Μπάγερν και η Βέρντερ είναι οι δύο πιο επιτυχημένες ομάδες στην ιστορία του διαγωνισμού. Η Μπάγερν έχει κερδίσει 14 DFB-Pokal τίτλους, ενώ η Βέρντερ μόνο 6. Καμία άλλη ομάδα δεν έχει πάνω από 4 στο ενεργητικό της.

Μεταξύ τους σε τελικό έχουν παίξει άλλες δύο φορές. Η Βέρντερ το πήρε το 1999, ενώ η Μπάγερν πήρε την εκδίκηση της το 2000. Άμα νικήσει απόψε η Μπάγερν, θα σημειώσει 7 συνεχόμενες δεκαετίες, στις οποίες έχουν κατακτήσει τουλάχιστον μία φορά το DFB-Pokal.

Επίσης, πολλοί παίχτες της Μπάγερν έχουν κατακτήσει μια σειρά από εγχώριες κούπες στην ιστορία του συλλόγου τους. FA Cup (Ρόμπεν) Ολλανδικά Κύπελλο (Van Bommel, Pranjic), Ρωσία Κύπελλο (Όλιτς) Κύπελλο Τουρκίας (Ribery) και Ουκρανικά Κύπελλα (Tymoshchuk). 

Τέλος και οι δύο ομάδες είναι δυνατές αλλά πιο φορμαρισμένη πιστεύω πως είναι η Μπάγερν τα οποία τα πάει πολύ καλά και από πλευράς απουσιών γνωρίζουμε μόνο πως ο Mark Van Bommel έχει πρόβλημα με το μηρό του και ότι ο Martin Demichelis είναι αμφίβολος λόγω κάποιας επέμβασης.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Εγώ πιστεύω πως, θα έχουμε έναν αντίστροφο ρόλο, με την Βέρντερ να έχει σφιχτή άμυνα και να κάνει αντεπιθέσεις και από την άλλη η Μπάγερν να ωθεί τους επιθετικούς ρυθμούς όλο και περισσότερο. Θα πιέζει πολύ η Μπάγερν και θα είναι το αφεντικό στο σημερινό παιχνίδι.Θα πάω με το διπλό και με σκορ 1-2.

Σημείο: 2
Απόδοση: 1.91 Stanjames.com

Σκορ: 1-2
Απόδοση: 8.00 Bet365.com


Καλή τύχη!


TsiRi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου