powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 8 Μαΐου 2010

Τελευταία αγωνιστική στη Bundesliga...

Καλησπέρα σας! Την προηγούμενη φορά χάσαμε μόνο το Over της Ντορτμουντ, που έχασε πέναλτι και ακύρωσαν γκολ της φιλοξενούμενης, με αποτέλεσμα να λήξει 1-1. Σήμερα, θα σχολιάσω τέσσερα ματσάκια, τα οποία θα τα χωρίσω σε δυάδες.Έχουμε και λέμε:






ΠΡΩΤΗ ΔΥΑΔΑ

ΜΑΙΝΤΖ - ΣΑΛΚΕ 

Έχουμε δύο αδιάφορες ομάδες, που η φιλοξενούμενη είναι στη 2η θέση και η γηπεδούχος είναι στη 10η θέση. Η Σάλκε απ' ότι είδαμε τα έχει παρατήσει και σκέφτεται το καλοκαιράκι, εφόσον έχασε μέσα στην έδρα της από την Βέρντερ, έτσι απλά και ωραία. Από την άλλη μεριά, η Μαϊντζ νικούσε 0-2 μέσα στη Λεβερκούζεν μέχρι το 70', αλλά μετά δεν άντεξε και δέχτηκε 2 γκολ, αλλά έπαιξε πολύ ωραία. Έπειτα, στα μεταξύ τους παιχνίδια δεν τα πάει καλά η Σάλκε μέσα στο Bruchweg, αφού μετράει τρεις ήττες και μόλις μία νίκη. Τέλος, επειδή και οι δύο είναι αδιάφορες και οι δυναμικότητες τους ισορροπούν θα πάω με την ισοπαλία σ' αυτό το παιχνίδι.

Σημείο: X
Απόδοση: Betsson 3.35

ΜΠΟΧΟΥΜ - ΑΝΝΟΒΕΡΟ

Η γηπεδούχος βρίσκεται στη 17η θέση με 28 βαθμούς και η φιλοξενούμενη βρίσκεται στη 15η θέση με 30 βαθμούς. Η Μπόχουμ χρειάζεται οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς της νίκης για να μην πέσει κατηγορία και το Αννόβερο θέλει τη νίκη γιατί απειλείται από τη Νυρεμβέργη που έχει 28 βαθμούς. Το Αννόβερο το τελευταίο διάστημα τα πάει πολύ καλά, ειδικά στο τελευταίο παιχνίδι έριξε έξι γκολ στη Γκλάντμπαχ. Από την άλλη πλευρά, η Μπόχουμ έφαγε τρία γκολ από την Μπάγερν. Πέρυσι το Αvνόβερο είχε νικήσει 0-2 μέσα στο RewirPower, γιατί να μην το κάνει και φέτος?

Σημείο: 2
Απόδοση: Betsson 2.95


 ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΥΑΔΑ

ΦΡΑΪΜΠΟΡΓΚ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Και εδώ έχουμε ένα αδιάφορο παιχνίδι, αφού η γηπεδούχος κατάφερε και σώθηκε και η φιλοξενούμενη κατάφερε και πέρασε στο ΟΥΕΦΑ. Μέσα στο γήπεδο της η Φράιμπουργκ τα πάει καλά. Στα η μεταξύ τους, μέσα στο Badenova Stadium, η Ντόρτμουντ μετράει τρεις ισοπαλίες, μία ήττα και μόλις μία νίκη. Εφόσον και οι δύο είναι αδιάφορες και η προϊστορία είναι υπέρ της ισοπαλίας θα κινηθώ προς το Χ.

Σημείο: X
Απόδοση: Bet365 3.60

ΧΕΡΤΑ - ΜΠΑΓΕΡΝ

Επίσης ένα αδιάφορο παιχνίδι, με τη γηπεδούχο να έχει πέσει κατηγορία και με τη φιλοξενούμενη να είναι πρωταθλήτρια και να έχει περάσει στον τελικό του cl. Όποιες ομάδες περνάνε από το OlympiaStadion στο Βερολίνο, μπορεί να νικάνε οι περισσότερες, αλλά με λίγα τέρματα. Έτσι, η Μπάγερν, εφόσον δεν θα πιεστεί για να σημειώσει πολλά τέρματα, επειδή στις 22 Μαΐου έχει τελικό και είναι αδιάφορη στο πρωτάθλημα, αφού είναι στην κορυφή, θα μπούνε λίγα τέρματα. 

Σημείο: Under 2.5
Απόδοση: Bet365 2.80


Καλή τύχη να έχουμε!


TsiRi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου