powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 22 Μαΐου 2010

ΤΕΛΙΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE: INTER - BAYERN

Ο τελικός του Champions League ξεκινάει σήμερα στις 21:45 στο σπιτικό της Ρεάλ, το Santiago Bernabeu. Οι δύο σπουδαίοι προπονητές, Jose Mourihno και Louis Van Gaal θα έρθουν σε σύγκρουση, θα τα δώσουν όλα και θα παλέψουν για την κατάκτηση του πολύτιμου τροπαίου. Και οι δύο ομάδες θέλουν πάρα πολύ το τρόπαιο, εφόσον η τελευταία φορά που το σήκωσε η Μπάγερν ήταν το 2001 και η Ίντερ το 1965. Πάμε τώρα να αναλύσουμε τις δυναμικότητες των ομάδων:







Η Μπάγερν έχει για τέρμα τον σπουδαίο Butt, ο οποίος είναι 35 χρονών και έχει παίξει τελικό Champions League το 2002 με την Λεβερκούζεν. Έπειτα, υπάρχει ένα δίδυμο, που θα δημιουργεί συχνά πυκνά πονοκεφάλους στην άμυνα της Ίντερ. Ο Lahm από τα δεξιά και ο Robben πάνω επίθεση, ο οποίος είναι πρώτος σκόρερ του συλλόγου. Επίσης, ένας άλλος κίνδυνος για τους Ιταλούς είναι ο Schweinsteiger στην μεσαία γραμμή μαζί με τον Van Bommel, οι οποίοι ανοίγουν διαδρόμους στην άμυνα της Ίντερ και η διέλευση είναι πιο εύκολη. Τέλος, ο Van Bommel, το 2006 κατέκτησε το Champions League με την Barcelona που αποτελεί την σταθερότητα της μεσαίας γραμμής.

Από την άλλη μεριά, η Ίντερ έχει κάτω από τα δοκάρια της τον Βραζιλιάνο Ζούλιο Σέζαρ, ο οποίος έχει σπουδαία αντανακλαστικά και εμπιστοσύνη στα χέρια του. Επίσης, νιώθει ασφαλής, αφού έχει μπροστά του τον Samuel και τον Lucio, που είναι μεγάλο τοίχος στην άμυνα, τον οποίο δεν κατάφερε ούτε ο Lionel Messi να το γκρεμίσει. Έπειτα, αναμένεται να παίξει πίσω αριστερά ο Javier Zanetti, ο οποίος σπάνια κάνει κακό παιχνίδι. Επιπλέον, έχουμε τον πολύ καλό Σνάιντερ, ο οποίος συνήθως παίζει λίγο πιο πάνω από την μεσαία γραμμή και βοηθάει τον Diego Millito, ο οποίος είναι φωτιά! (22 γκολ έχει βάλει στην Serie A). Τέλος, να μην ξεχνάμε τον Jose Mourihno, αυτόν τον έμπειρο προπονητή, με τις τακτικές του και τα δαιμονισμένα συστήματα του.

Εκτίμηση: Συμπερασματικά, πιστεύω πως και οι δύο ομάδες θα έχουν σφιχτές άμυνες, θα υπάρχουν φάσεις και από τις δύο πλευρές αλλά το σκορ πάντα θα είναι σε μια ισορροπία. Το βλέπω να καταλήγει ισόπαλο και μετά να το σηκώνει η Ίντερ. Xημ/Χτελ.

Σημείο: X/X
Απόδοση: 4.75 Bet365

Καλή τύχη και καλή τηλεθέαση!


TsiRi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου