powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

ΤΕΛΙΚΟΣ COPA DEL REY...

Καλησπέρα! Αν και θα μπορούσε να είχε καθαρίσει πολύ νωρίτερα το παιχνίδι η ομάδα της Inter, έχοντας πολλές κλασσικές ευκαιρίες και δύο δοκάρια κατά τη διάρκεια του ματς με τη Siena, πήρε έστω τη πολύτιμη νίκη, με το γκολ του Diego Milito στο 57ο λεπτό της αναμέτρησης, που την ανέδειξε πρωταθλήτρια (!!!) για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά. Παρ' όλα αυτά δεν επιβεβαίωσε την πρόβλεψή μας να κερδίσει και στα δύο ημίχρονα. Στο άλλο παιχνίδι που είχαμε δώσει, η Bari κέρδισε 2-0 τη Fiorentina, επαληθεύοντας την πρόβλεψη των 2-3 τερμάτων. Για το τελευταίο ματς, του Ολυμπιακού με τον Άρη, ακόμα μια φορά δεν θα σχολιάσω κάτι. Πάμε να δούμε για σήμερα τι ακριβώς έχουμε επιλέξει να ποντάρουμε:

ATLETICO MADRID - SEVILLA: Απόψε το βράδυ, στο Camp Nou της Βαρκελώνης, διεξάγεται ο τελικός του κυπέλλου Ισπανίας ανάμεσα στη φετινή κάτοχο του Europa League, Atletico Madrid και στην ομάδα της Sevilla. Οι ''ροχιμπλάνκος'' μετά την κατάκτηση του τροπαίου στον τελικό του Αμβούργου θα επιδιώξουν μία εβδομάδα μετά να κατακτήσουν και το κύπελλο Ισπανίας, δέκατο στην ιστορία τους, μετατρέποντας τη φετινή χρονιά, από εκεί που φαινόταν αποτυχημένη με την πορεία τους στη Primera Division, άκρως επιτυχημένη. Στους δεκαέξι της διοργάνωσης απέκλεισαν με μεγάλη δυσκολία την Huelva, σε διπλά παιχνίδια, με το πρώτο να λήγει 3-0 υπέρ της Huelva, ενώ στη συνέχεια έφτασαν στον τελικό ξεπερνόντας τα εμπόδια των Celta και Santander.

Από την άλλη, η ομάδα της Sevilla, αφού κατάφερε και ξεπέρασε το μεγαθήριο που ακούει στο όνομα Barcelona στους δεκαέξι της διοργάνωσης και έφτασε στον τελικό, αποκλείοντας την Deportivo και τη Getafe. Οι Ανδαλουσιάνοι έχουν κατακτήσει μόλις πέντε φορές το κύπελλο Ισπανίας, με τελευταία τους φορά το 2007 στο Santiago Bernabeu εναντίον της Getafe. Στο πρωτάθλημα κατάφεραν δύσκολα να τερματίσουν στην τέταρτη θέση με τη νίκη τους το Σάββατο επί της Almeria στις καθυστερήσεις με δραματικό τρόπο, εξασφαλίζοντας έτσι τη συμμετοχή της στο Champions League της επόμενης περιόδου μέσω play off. Στα φετινά μεταξύ τους ματς οι δύο ομάδες είχαν από μία νίκη και οι δύο στα εντός έδρας παιχνίδια με 2-1 η Atletico και με 3-1 η Sevilla.

Τέλος, όσον αφορά τις απουσιολόγια, o Quique Flores θα έχει την ευκαιρία να παραταχθεί με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, μιας και δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών, ενώ οι βασικοί δεν αγωνίστηκαν στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Getafe και αναμένονται ξεκούραστοι. Από την άλλη, για την ομάδα της Ανδαλουσίας εκτός θα μείνει ο βραζιλιάνος επιθετικός Louis Fabiano που έχει τεθεί εκτός μάχης λόγω μυϊκού τραυματισμού. Παρ' όλα αυτά ευχάριστα είναι τα νέα για τον Alvaro Negredo, που είχε αντικρίσει την κόκκινη κάρτα στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος με την Almeria, μιας και η πειθαρχική επιτροπή αποφάσισε τη συμμετοχή του στο σημερινό τελικό, αφού η ενέργειά του γι' αυτούς ήταν για κίτρινη και όχι για κόκκινη κάρτα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μετά την κατάκτηση του Europa League η Atletico θα προσπαθήσει να κάνει το 2/2 και να κατακτήσει και το κύπελλο Ισπανίας. Με παίχτες ξεκούραστους και με επιθετική τριπλέτα τους Forlan, Aguero και Simao πιστεύω πως θα δούμε τουλάχιστον ένα γκολ εκ μέρους της. Από την άλλη, η Sevilla φημίζεται κι αυτή με τη σειρά της για τις επιθετικές της ικανότητες και το επιθετικό στυλ παιχνιδιού της. Με Frederic Kanoute και εν τέλει τον Alvaro Negredo μπροστά αναμένεται να σκοράρει και αυτή με τη σειρά της. ΘΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ (GOAL/GOAL) (Stanjames 1.67)


ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: UNDER 2.5 GOAL (Stanjames 1.57)


ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ: UNDER 1.5 GOAL (Stanjames 2.63)


Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου