powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

ΤΕΛΙΚΟΣ COPPA ITALIA...

Καλημέρα σε όλους! Ειδικά στοιχήματα είχαμε δώσει για την Κυριακή και δεν πήγαμε καθόλου άσχημα. Αν ο Derbyshire στο ένατο λεπτό της αναμέτρησης είχε καταφέρει να αξιοποιήσει το τετ α τετ, που του παρουσιάστηκε, τότε θα μιλούσαμε για το απόλυτο ταμείο με πολύ καλές αποδόσεις. Η Inter πάντως συνεχίζει να μας πληρώνει μιας και επαλήθευσε το τελικό 0-2 εναντίον της Lazio, που είχαμε δώσει. Πάμε, λοιπόν, στις σημερινές μας προβλέψεις, ελπίζοντας να συνεχίσουμε το ίδιο καλά.


INTER - ROMA: Τελικός κυπέλλου Ιταλίας απόψε και όλα τα φώτα είναι στραμμένα στο Olimpico της αιώνιας πόλης. Οι Ρωμαίοι θα βρεθούν αντιμέτωποι με την Inter στον τελικό του Coppa Italia για 5η φορά τα τελευταία έξι χρόνια. Μετά την αυτοκτονία, όπως όλα δείχνουν, στο πρωτάθλημα, η ομάδα του Claudio Ranieri θέλει να ''σώσει'' τη χρονιά με την κατάκτηση του κυπέλλου Ιταλίας. Κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν χαρακτηρίζεται, αφού θα βρει απέναντί της την ασταμάτητη, φέτος, ομάδα του Jose Mourinho. Οι παίχτες της Roma  θέλουν να αποδείξουν, τόσο στον κόσμο όσο και στους εαυτούς τους, πως η μέχρι τώρα πορεία τους, φέτος, στις εγχώριες διοργανώσεις δεν ήταν τυχαία και πως μπορούν να είναι αυτοί που θα σηκώσουν το τρόπαιο. Στα ημιτελικά βρέθηκε αντιμέτωπη με την Udinese την οποία κέρδισε με 2-0 στη Ρώμη και έχασε 1-0 στον επαναληπτικό. Ο Cassetti δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στον τελικό αφού αποβλήθηκε στον ημιτελικό με την Udinese. Από την άλλη, οι ''νερατζούρι'' περνώντας το εμπόδιο της Fiorentina στα ημιτελικά, κερδίζοντας 1-0 τόσο εντός όσο και εκτός έδρας, θα προσπαθήσουν να διεκδικήσουν τον πρώτο από τους τρεις τίτλους που μπορούν να κερδίσουν φέτος, μιας και βρίσκονται στην πρώτη θέση της Serie A, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος και έχουν προκριθεί και στον τελικό του Champions League. Ευελπιστούν, λοιπόν, φέτος να κάνουν το treble, κάτι που δεν έχουν ξανακαταφέρει ποτέ στην ιστορία τους. Από την ομάδα του Μιλάνου θα απουσιάσει ο Lucio, αφού τραυματίστηκε στον Κυριακάτικο αγώνα με τη Lazio και αναμάνεται ο Cordoba να καλύψει το κενό του. Τέλος, όσον αφορά τα τρόπαια, οι ''τζιαλορόσι'' έχουν κατακτήσει εννιά φορές το κύπελλο με την τελευταία τους φορά το 2008, ενώ η Inter πέντε φορές με την τελευταία φορά το 2006.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πιστεύω πως ήρθε η ώρα η ομάδα της Inter να αποδείξει ποιος είναι φέτος το αφεντικό. Αν και ο τελικός θα διεξαχθεί στο σπίτι της Roma, αν και στους μεταξύ τους τελικούς κυπέλλου προηγούνται σε νίκες οι ''τζιαλορόσι'', θα εμπιστευτώ, ακόμα μια φορά φέτος, την Inter και ελπίζω να με δικαιώσει. INTER ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΟ ΤΡΟΠΑΙΟ (1.90 Stanjames)


ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΚΟΛ: 2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ (2.10 Stanjames)


LORIENT - MONACO: ΑΣΣΟΣ (1.91 Stanjames)


Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου