powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 11 Μαΐου 2010

ΤΕΛΙΚΟΣ EUROPA LEAGUE ΚΑΙ PLAY-OFF SUPERLEAGUE...

Καλησπέρα! Άσχημο στοιχηματικά ήταν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, αφού επαληθεύτηκε μόλις το ένα από τα τρία σημεία που είχαμε δώσει στην Αγγλία. Σήμερα, μιας και το κουπόνι δεν προσφέρεται για πονταρίσματα θα ασχοληθούμε με τους αυριανούς αγώνες, ελπίζοντας να πάμε καλύτερα και να ρεφάρουμε κάποια από τα σπασμένα.

ATLETICO MADRID - FULHAM: Ο πρώτος τελικός του ανανεωμένου κυπέλλου UEFA που μετονομάστηκε φέτος σε Europa League διεξάγεται αύριο στην Nordbank Arena του Αμβούργου ανάμεσα σε δύο ομάδες, που δύσκολα θα τις περίμενε κανείς για φιναλίστ, από την αρχή της χρονιάς. Οι δύο ομάδες κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τον τελικό, αντιμετωπίζοντας σε διπλά παιχνίδια, η Fulham το Αμβούργο και η Atletico τη Liverpool. Από τη μία πλευρά, οι Λονδρέζοι κατάφεραν να ξεπεράσουν το εμπόδιο του Αμβούργου, κερδίζοντας 2-1 στην Αγγλία με το πρώτο παιχνίδι στη Γερμανία να έχει λήξει 0-0. Στην πορεία τους μέχρι εδώ κατάφεραν να αποκλείσουν κάποια από τα φαβορί του θεσμού όπως την περσινή κάτοχο Shakhtar Donetsk, τη Juventus και τη περσινή πρωταθλήτρια Γερμανίας Wolfsburg. Θα είναι η πρώτη τους συμμετοχή σε ευρωπαϊκό τελικό σε όλη την ιστορία τους. Στο πρωτάθλημα φέτος κινήθηκαν στη μετριότητα, τερματίζοντας στη 12η θέση. Οι βασικοί Duff και Zamora θα έχουν αναρρώσει από κάποιους τραυματισμούς και θα είναι κανονικά στη διάθεση του Roy Hodgson, αν και για τον τελευταίο η συμμετοχή του θα αποφασιστεί τελευταία στιγμή. Από τη άλλη, η ομάδα του Quique Flores απέκλεισε στο Anfield την Liverpool με το καθοριστικό γκολ του Forlan στην παράταση. Στο ισπανικό πρωτάθλημα βρίσκεται στην 9η θέση μία αγωνιστική πριν το τέλος. Αξίζει να σημειωθεί, πως ακριβώς μια βδομάδα μετά οι ''ροχιμπλάνκος'' θα βρεθούν αντιμέτωποι με τη Sevilla για τον τελικό κυπέλλου Ισπανίας. Οπότε, μέσα σε μία βδομάδα, θα διεκδικήσουν δύο τίτλους, κάτι πολύ σημαντικό για την ίδια την ομάδα αλλά και για τους φιλάθλους της, μιας και έχει να πάρει οποιοδήποτε τρόπαιο εδώ και 15 χρόνια.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Βάση του δυναμικού των δύο ομάδων θα δώσω προβάδισμα στους τυπικά γηπεδούχους Μαδριλένους. Με επιθετικό δίδυμο Aguero, Forlan και παίχτες στην ενδεκάδα τύπου  Reyes, Assuncao, García πιστεύω πως μπορεί πολύ εύκολα να κάνει ζημιά στα μετόπισθεν της Fulham η οποία εκτός των άλλων, μακριά από το Craven Cottage ότι παιχνίδι δίνει δυσκολεύεται πολύ. Πιστεύω πως η Atletico θα κατακτήσει το τρόπαιο, αλλά λόγω χαμηλής απόδοσης θα πάω καλύτερα με τη νίκη των ''ροχιμπλάνκος''. ΑΣΣΟΣ (Stanjames 2.20)

ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΑ: ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΚΟΡ 2-1 (Sportingbet 9.50)


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ: Τέταρτη αγωνιστική των play-off με το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ να κλέβει την παράσταση. Η ομάδα του Bandovic βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση μετά την ήττα με 1-0 που γνώρισε στο γήπεδο της Τούμπας και χρειάζεται πλέον, πάση θυσία τη νίκη για να διατηρήσει τις ελπίδες της για την πρώτη θέση. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης από την άλλη βρίσκεται πλέον μόνη πρώτη στη βαθμολογία των play-off με δέκα βαθμούς, τρεις περισσότερους από τον Ολυμπιακό και έχει ευκαιρία με θετικό αποτέλεσμα στο γήπεδο ''Καραϊσκάκη'' να αποκτήσει σαφάστατο προβάδισμα στην υπόθεση Champions League. Αγωνιστικά στον ΠΑΟΚ επιστρέφουν οι Ivic, Sznaucner, Edinho ενώ ο Savini μετά τον τραυματισμό του θα χάσει τα υπόλοιπα ματς των play-off. Για τους Πειραιώτες επιστρέφει ο Dudu, ο οποίος αναμένεται και στο αρχικό σχήμα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Για τον Ολυμπιακό αναμένεται ένα παιχνίδι τελικός, έτσι πως έχουν έρθει τα πράγματα, μιας και οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης θα είναι καταδικαστικό, ενώ στον ΠΑΟΚ παρουσιάζεται μια πολύ μεγάλη ευκαιρία, με θετικό αποτέλεσμα, να είναι αυτός που θα πάρει το εισητήριο για το Champions League. Λόγω σκοπιμότητας και λόγω έδρας πιστεύω πως ο Ολυμπιακός θα κερδίσει και αναμένω να μπει δυνατά από την αρχή του ματς σκοράροντας σχετικά νωρίς, όπως έκανε και στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. ΗΜΙΧΡΟΝΟ/ΤΕΛΙΚΟ: 1/1 (Stanjames 2.60)

ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΠΟΝΤΡΙΣΜΑΤΑ: ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΚΟΡ 2-1 (Sportingbet 9.50)


Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου