powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

ΓΑΛΛΙΑ LEAGUE 2...

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους. Αν και έγινε σχετικά νωρίς το 1-1 στον τελικό του Europa League, η Atletico δεν κατάφερε να σκοράρει για δεύτερη φορά στην κανονική διάρκεια, κάτι που θα επιβεβαίωνε τόσο την πρόβλεψη του άσσου, όσο και το τελικό σκορ που είχαμε δώσει. Ότι δεν έκανε όμως στα ενενήντα λεπτά το πέτυχε στο δεύτερο ημίχρονο της παράτασης με το γκολ του Forlan, κατακτώντας έτσι το τρόπαιο. Για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ δεν θα πω απολύτως τίποτα, παρά μόνο συγχαρητήρια στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό, ποιος ξέρει, ίσως και στον πρώτο προκριματικό γύρο του Europa League!! Παρασκευή σήμερα και στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική. Ποντάροντας στο κίνητρο και τη φόρμα των ομάδων, πάμε να δούμε τα ματς που θα μας απασχολήσουν:

ARLES - KLERMON: Τελευταία αγωνιστική, λοιπόν, στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας με το συγκεκριμένο ματς να είναι κομβικό για την άνοδο στην πρώτη κατηγορία. Από τη μία, η Arles βρίσκεται στην 3η προνομιούχο θέση που οδηγεί στην League 1, ενώ η Klermon στην 5η θέση, τρεις βαθμούς πίσω, αναζητώντας μονάχα τη νίκη για να πάρει αυτή το εισητήριο της ανόδου. Κοιτώντας κανείς τα τελευταία αποτελέσματα των δύο ομάδων, η Arles στο τελευταίο της παιχνίδι δεν σκόραρε, αφού ήρθε ισόπαλη χωρίς τέρματα εκτός έδρας με τη Sentan, ενώ η Klermon κέρδισε εντός έδρας 3-1 την Guingamp. Στα τελευταία έξι παιχνίδια της η Klermon είχε 5/6 goal/goal, ενώ η Arle μιας και δεν σκόραρε την προηγούμενη αγωνιστική πιστεύω θα το κάνει τώρα. ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΘΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ (GOAL/GOAL) (Sportingbet 1.75)

CHATEAUROUX - STRASBOURG: Πολύ σημαντικό βαθμολογικά ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες που μάχονται για τη σωτηρία τους. Η Chateauroux βρίσκεται στη 18η θέση της βαθμολογίας με 41 βαθμούς, που οδηγεί στην τρίτη κατηγορία, ενώ η ομάδα του Strasbourg στη 17η με ένα μόλις βαθμό περισσότερο. Καμία από τις δύο ομάδες δεν συμφέρει η ισοπαλία, αφού ακριβώς από κάτω τους, στη 19η θέση, βρίσκεται η Guingamp με 40 βαθμούς, η οποία θα αναμετρηθεί εντός έδρας με την αδιάφορη ομάδα της Ajaccio, δίνοντάς τα όλα για τη νίκη. Κυνηγώντας και οι δύο το γκολ, μιας και θέλουν μόνο τη νίκη, θα πάω και εδώ με την επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΘΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ (GOAL/GOAL) (Sportingbet 1.65)


Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου