powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΡΙΣΚΟ ΣΤΟ 2.30...!!!

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους. Αν και η Barcelona για ακόμα μια φορά ήταν καλύτερη αγωνιστικά από τη Real Madrid, το κακώς ακυρωθέν τέρμα της ''βασίλισσας'' στο δεύτερο ημίχρονο του Higuain, δίνει κάθε δικαίωμα στους Μαδριλένους να διαμαρτύρονται για τυχόν διαφορετική έκβαση του αγώνα στη συνέχεια, αν είχε επικυρωθεί το γκολ. Όπως και να 'χει, το ποντάρισμά μας εξ' αρχής ήταν αρκετά δύσκολο να επαληθευτεί. Πιο σωστές απ' όλες τις μετέπειτα δηλώσεις, αυτές του Iker Casillas, που στάθηκε στο αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, αφού με ένα 0-0 στο Bernabeu, η Real Madrid θα ήταν αυτή που σήμερα θα βρισκόταν στο μεγάλο τελικό. Συνεχίζουμε σήμερα, με επιλογή από Champions League και Α1 μπάσκετ, δυάδα με σύνολο απόδοσης στο 2.30:

MANCHESTER UNITED - SCHALKE

Από το 1.40 έφτασε αισίως στο 1.50, ο αδιάφορος για πολλούς, άσσος της Manchester United απόψε, στον επαναληπτικό του 0-2 της Arena auf Schalke. Μπορεί το μυαλό όλων στο στρατόπεδο των ''κόκκινων διαβόλων'' να βρίσκεται στο κρισιμότατο παιχνίδι της Κυριακής για το πρωτάθλημα με την Chelsea, που θα κρίνει και τον τίτλο του πρωταθλητή, αλλά προέχει η πρόκριση στο τελικό του Champions Legue. Ευκαιρίες για κάποιο τέρμα θα παρουσιαστούν στους γηπεδούχους, αφού η γερμανική ομάδα θα είναι αναγκασμένη να ανοιχτεί και να κυνηγήσει το γκολ. Εύκολα ή δύσκολα ο άσσος και η νίκη της Manchester θα επιβεβαιωθεί.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.50 Bet365


ΜΑΡΟΥΣΙ - ΑΡΗΣ

Μπασκετικό το δεύτερο σημείο για σήμερα. Μαρούσι εναντίον Άρη στον δεύτερο αγώνα της προημιτελικής φάσης των play-offs. Στο πρώτο παιχνίδι είχε επικρατήσει η ομάδα του Βαγγέλη Αλεξανδρή στο Αλεξάνδρειο με 72-66 και σημεία θα ψάξει τη δέυτερή της νίκη, στο γήπεδό της πλέον, για να περάσει στα ημιτελικά. Από την άλλη, παιχνίδι ζωής και θανάτου είναι το αποψινό για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, με τις δηλώσεις του Λευτέρη Σούμποτιτς πως πρόκειται για το παιχνίδι της χρονιάς για τον Άρη, να αποδεικνύουν την κρισιμότητα του αγώνα. Καλύτερη σαν σύνολο η ομάδα του Άρη, η οποία κατάφερε και κέρδισε στην κανονική περίοδο το Μαρούσι τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας. Παρ' όλα αυτά, αρκετά δύσκολο αναμένεται γι' αυτήν το αποψινό παιχνίδι, αφού οι παίχτες των φιλοξενούμενων θα κουβαλάνε και το άγχος του τυχόν πρόωρου αποκλεισμού. Αναμένω το σκορ να είναι πολύ κοντά καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και γι' αυτό το λόγο ποντάρω στο ασφαλές, για μένα προσωπικά, +5.5 πόντους πλεονέκτημα υπέρ του Άρη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2 (+5.5 ΠΟΝΤΟΙ)
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.53 Bet365




Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου