powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 8 Μαΐου 2011

-ATP- MADRID FINAL & PREMIERSHIP...!!!

Καλημέρα σε όλους! Εξαιρετικό απολογισμό είχαμε την τελευταία φορά, καθώς επαληθεύτηκαν όλα μας τα σημεία. Συγχαρητήρια στον Laftsi για τη χθεσινή σωστή του εκτιμήση, και ευελπιστούμε και σήμερα σε ανάλογη συνέχεια. Με τον τελικό του ATP της Μαδρίτης έχω επιλέξει να ασχοληθώ σήμερα, όπως επίσης και με το μεγάλο παιχνίδι της Premier League μεταξύ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι. Πάμε να δούμε αναλυτικότερα τις προτάσεις:

RAFAEL NADAL - NOVAK DJOKOVIC

Ραφαέλ Ναδάλ και Νόβακ Τζόκοβιτς τίθενται αντιμέτωποι απόψε στον τελικό του ATP Μαδρίτης, με φόντο την κατάκτηση της πρώτης θέσης και του τροπαίου της διοργάνωσης! Θα καταφέρει ο Ναδάλ να διατηρήσει το αήττητο του στις χωμάτινες επιφάνειες, ένα ρεκόρ που διατηρεί από πέρυσι;; Η΄ μήπως ο Τζοκοβιτς θα συνεχίσει το σερί του παραμένοντας αήττητος μέσα στο 2011;; Ότι και να συμβεί, το σίγουρο είναι ότι μετά το τέλος του σημερινού αγώνα, ένα ρεκόρ από τα δύο θα έχει σπάσει. Ο Ράφα Ναδάλ, κατάφερε να αποκλείσει το Ρότζερ Φέντερερ στο χθεσινό ημιτελικό με 2-1 σετ (5-7, 6-1, 6-3) και θα επιδιώξει να βάλει τέλος στο σερί του Τζόκοβιτς στις φετινές μεταξύ τους αναμετρήσεις, αφού οι δυο τους έχουν συναντηθεί στο τελικό του Indian Wells, όπως και στον τελικό του Miami, όπου και τις δύο φορές στο τέλος, χαμογέλασε ο Σέρβος. Στην αντίπερα όχθη, ο Νόβακ Τζόκοβιτς απέδειξε το πόσο βελτιωμένος είναι και στη χωμάτινη επιφάνεια, μετά τις μεγάλες νίκες που πέτυχε επί του Νταβίντ Φερέρ στον προημιτελικό με 2-1 σετ και επί του Τόμας Μπελούτσι στο χθεσινό ημιτελικό και πάλι με 2-1 σετ. Και οι δύο αγώνες ήταν δύσκολοι για τον Νόλε, καθώς και ο Φερέρ και ο Μπελούτσι είναι πολύ καλοί τενίστες σε χωμάτινες επιφάνειες. Όπως και να έχει, το μεγάλο στοίχημα του Τζόκοβιτς είναι ο σημερινός αγώνας απέναντι στο μετρ του χώματος Ραφαέλ Ναδάλ. Το φαβορί είναι σίγουρα ο Ισπανός, αλλά η αγωνιστική άνοδος του Τζόκοβιτς και η καλή αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται πιστεύω πως αξίζει το ρίσκο να ποντάρουμε στη νίκη του, που προσφέρεται στο 3.75. Για τους πιο τολμηρούς αξίζει το σκορ νίκης 2-1 υπέρ του Τζόκοβιτς, με απόδοση 6.50! Το βασικό μου ποντάρισμα για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα είναι για ακόμα μία φορά τα games του παιχνιδιού, εφόσον πιστεύω ότι οι δύο τενίστες θα καταφέρουν να κρατήσουν κατά ένα μεγάλο ποσοστό το σερβίς τους. Έτσι, λοιπόν:

EKΤΙΜΗΣΗ: 1ST SET OVER 9.5 GAMES
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.66 Bet365


ΜANCHESTER UNITED - CHELSEA

Το μεγάλο ντέρμπι της 36ης αγωνιστικής της Premier League, που θα κρίνει κατά πολύ το ποιος θα είναι ο επόμενος πρωταθλητής Αγγλίας, διεξάγεται απόψε το βράδυ στο Old Trafford μεταξύ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι. Οι ''κόκκινοι διάβολοι'', μετά την εξασφάλιση της συμμετοχής τους στον τελικό του Champions League, θα επιδιώξουν να κερδίσουν την Τσέλσι και να αγκαλιάσουν τον τίτλο. Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον θα έχει όλους τους παίχτες του ετοιμοπόλεμους, καθώς μετά τη χρησιμοποίηση κάποιων αναπληρωματικών παιχτών στην αναμέτρηση με τη Σάλκε, επιστρέφουν όλοι οι ενδεκαδάτοι παίχτες για τους ''μπέμπηδες''. Από την άλλη μεριά, η Τσέλσι του Κάρλο Αντσελότι ταξιδεύει στο Μάντσεστερ για να διεκδικήσει το τελευταίο τρόπαιο που της έχει απομείνει για τη φετινή χρονιά. Μετά την αποκλεισμό από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, όπως και από το Carling Cup, οι μπλε θα τα δώσουν όλα προκειμένου να φύγουν με τους τρεις βαθμούς από το ''θέατρο των ονείρων''. Ο Ιταλός τεχνικός των Λονδρέζων, είναι στην ευχάριστη θέση να έχει στη διάθεση του όλους τους παίχτες του και αναμένεται να κατεβάσει ένα ιδιαίτερα επιθετικό σχήμα με επιθετικό δίδυμο τους Ντρογκμπά - Τόρες. Αναμένω να γίνει μία ενδιαφέρουσα αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων και όντας δύσκολο να καταλήξω σε σημείο, θα επιλέξω σαν ποντάρισμα στο συγκεκριμένο παιχνίδι τη ζώνη τερμάτων.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2-3 GOALS
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.95 Bet365

Kαλή τύχη σε κάθε σας επιλογή...!!! Αγωνιστικούς χαιρετισμούς...~



CaptaiN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου