powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 14 Μαΐου 2011

ΑΓΧΩΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, ΦΡΕΝΟ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ!

Καλημέρα σας! Χθες, ο συνάδελφος Laftsis πήγε για άλλη μια φορά ταμείο με τα τέρματα των Etό και Borriello. Τελικά, σήμερα θα διεξαχθεί η δεύτερη αγωνιστική των play-offs, λόγω της χθεσινής πανελλαδικής απεργίας και με αυτούς τους δύο αγώνες θα ασχοληθώ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΕΚ


Σήμερα τίθενται αντιμέτωπες δύο ομάδες, που αντικειμενικά στα στρατόπεδα τους επικρατεί τελείως διαφορετικό κλίμα. Από τη μία, οι γηπεδούχοι προέρχονται από την ήττα στην Τούμπα και την γνωστή "μουρμούρα" στα αποδυτήρια και από την άλλη η ΑΕΚ, κυπελλούχος 2011, από νίκη στο πρώτο της παιχνίδι στα play-offs. Σημαντικοί όμως παράμετροι είναι και οι εξής: ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί απόψε μπροστά στον κόσμο του, σε έναν κόσμο που βράζει και ζητάει εξηγήσεις σε όλα τα επίπεδα, αγωνιστικά και διοικητικά. Από την άλλη, η ΑΕΚ φέτος δεν έχει δείξει ότι είναι ικανή να διαχειριστεί τις επιτυχίες της και στις τελευταίες δύο εμφανίσεις της δεν μας εντυπωσίασε, παρά τα θετικά της αποτελέσματα. Στο αποψινό παιχνίδι η νίκη για τον Παναθηναϊκό είναι μονόδρομος, τόσο για το βαθμολογικό κομμάτι, όσο και για το επικοινωνιακό, εντός και εκτός αποδυτηρίων. Έστω και αγχωτικά θα την πετύχει.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.90 Bet365


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ - ΠΑΟΚ

Ξεκαθαρίζει απόψε, έστω και λίγο, το τοπίο της διεκδίκησης της πολυπόθητης θέσης για τα προκριματικά του Champions League και οι βασικοί διεκδικητές της γίνονται από τέσσερις, τρεις. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, με τη νίκη της στην Τούμπα επί του Παναθηναϊκού, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και με τον Ivic να βρίσκεται τελικά στην αποστολή του, φαντάζει να είναι το μεγάλο φαβορί του αγώνα, στο Πανθεσσαλικό. Οι γηπεδούχοι από την άλλη, αποτέλεσαν φέτος μία ομάδα αίνιγμα. Κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος έκοψε βαθμούς και πήρε αποτελέσματα και από τους τρεις συνδιεκδικητές της. Ωστόσο, αυτή η πορεία φάνηκε να τερματίζει στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, με συμπεριφορές μικροπρέπειας από τη διοίκηση της. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Ολυμπιακός Βόλου είναι η μόνη ομάδα από τις τέσσερις που έχει εκπληρώσει με το παραπάνω τους στόχους της και στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ απέναντι σε μία μέτρια ΑΕΚ, δεν φάνηκε να διεκδικεί με αξιώσεις το κάτι παραπάνω. Ο δικέφαλος του Βορρά, με ανεβασμένη ψυχολογία και έχοντας μία νίκη και μία ισοπαλία απέναντι στους γηπεδούχους στη διάρκεια του πρωταθλήματος, είναι δύσκολο να ηττηθεί και θα διεκδικήσει το θετικό αποτέλεσμα. Περιμένουμε έναν ΠΑΟΚ, που αν σκοράρει θα κρατήσει μέχρι το τέλος το αποτέλεσμα.


ΕΚΤΙΜΗΣΗ: UNDER 1.5 GOALS
ΑΠΟΔΟΣΗ: 2.50 Bet365


Value Bets

ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΚΟΡ ΓΙΑ ΗΜΙΧΡΟΝΟ / ΤΕΛΙΚΟ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΕΚ: 0-0 1ο HM. KAI 2-1 2ο ΗΜ.
ΑΠΟΔΟΣΗ: 31.00 Bet365

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β. - ΠΑΟΚ: 0-0 1o HM. KAI 0-1 2o HM.
ΑΠΟΔΟΣΗ: 8.00 Bet365




TsiRi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου