powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

ΔΥΑΔΑ ΜΕ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ ΜΠΑΣΚΕΤ!

Καλημέρα σε όλους! Καταρχήν συγχαρητήρια σε Laftsi και TsiRi για τις τελευταίες σωστές τους εκτιμήσεις στον αγώνα της Μάντσεστερ Σίτυ και στον τελικό του Εuropa League αντίστοιχα. Πάμε να δούμε εν συντομία, τι έχουμε ξεχωρίσει από το σημερινό πρόγραμμα για σήμερα Πέμπτη:

HΑΚΑ - HONKA

Αγώνας που διεξάγεται στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Veikkausliiga, του πρωταθλήματος Φινλανδίας. Οι γηπεδούχοι έχουν πραγματοποιήσει πολύ μέτριο ξεκίνημα, καθώς μετά το πέρας των τεσσάρων πρώτων αγωνιστικών, έχουν μόλις 4 βαθμούς με συγκομιδή μία νίκη, μία ισοπαλία και δύο ήττες. Η Χάκα, μετά τις δύο απανωτές ήττες των τελευταίων αγωνιστικών, θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες, αρχής γενομένης από το σημερινό ματς με την Χόνκα. Από την άλλη πλευρά, η Χόνκα βρίσκεται στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες, χωρίς μάλιστα να δεχτεί και γκολ. Οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν να κατακτήσουν άλλο ένα τρίποντο, συνεχίζοντας παράλληλα τις καλές τους εμφανίσεις. Πιστεύω ότι και οι δύο ομάδες θα έχουν ευκαιρίες για να πάρουν το παιχνίδι. Δύσκολο να καταλήξει κανείς σε σημείο, αν και στις περισσότερες εταιρείες φαβορί δίνεται το διπλό. Εξαιρετική παράδοση έχουν οι δυο ομάδες στα 2-3 τέρματα, καθώς σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες στην κατηγορία, που έχουν δοθεί στην έδρα των γηπεδούχων, έχουν σημειωθεί τα εξής αποτελέσματα: 2006 (2-0), 2007 (1-1), 2008 (1-2), 2009 (1-1), 2010 (2-0).  Θεωρώ ότι τα 2-3 τέρματα για άλλη μία χρονιά θα επαληθευτούν σε ένα αγώνα μεταξύ Χάκα-Χόνκα και αυτό θα είναι και το ποντάρισμά μου στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Έτσι, λοιπόν:

EKTIMHΣΗ: 2-3 GOALS
AΠΟΔΟΣΗ: 1.90 Sportingbet


PANATHINAIKOS - PAOK

Μετά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ευρώπης και την απώλεια του κυπέλλου Ελλάδας, ο Παναθηναϊκός επικεντρώνεται στον τρίτο και τελευταίο στόχο του για αυτή τη χρονιά, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος Ελλάδας. Στον πρώτο ημιτελικό της σειράς, η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα αντιμετωπίσει σήμερα στις 19:00, στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων, τον ΠΑΟΚ του Σούλη Μαρκόπουλου και θα επιδιώξει να κάνει την πρώτη από τις τρεις νίκες που απαιτούνται για την πρόκριση στους τελικούς. Αρκετός κόσμος αναμένεται να βρεθεί στις κερκίδες του γηπέδου, καθώς είναι ο πρώτος εντός έδρας αγώνας των πρασίνων μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκα και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει οργανώσει φιέστα με την ανάρτηση του λαβάρου της κατάκτησης του τροπαίου. Αγωνιστικά στο αποψινό παιχνίδι, αναμένω o Παναθηναϊκός μετά τη μέτρια εμφάνισή του στον τελικό κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, να πραγματοποιήσει μία καλή εμφάνιση, ικανοποιώντας παράλληλα και τον κόσμο που θα βρεθεί στο ΟΑΚΑ για να τον στηρίξει. Πιστεύω ότι το τριφύλλι θα σημειώσει εύκολα ή δύσκολα 90 πόντους απέναντι στο δικέφαλο του Βορρά και αυτό θα είναι και το ποντάρισμά μου. Έτσι, λοιπόν, έχουμε:

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: PANATHINAIKOS OVER 89.5 POINTS
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.825 Sportingbet

Καλή τύχη σε κάθε σας επιλογή...!!! Αγωνιστικούς χαιρετισμούς...~


CaptaiN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου