powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

ΔΥΝΑΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ!

Καλημέρα σε όλους τους φίλους. Επαληθεύτηκε η τελευταία μας εκτίμηση στο τελικό κυπέλλου Αγγλίας με το σύνολο τερμάτων. Στις χθεσινές εκτιμήσεις ο CaptaiN στο τέλος έχασε το απόλυτο, ενώ η εκτίμηση του φίλου TsiRi ξεκίνησε και τελείωσε πολύ άσχημα, με το τελικό σκορ να μην χωράει περαιτέρω σχολιασμό. Παρασκευή σήμερα και έχουμε ξεχωρίσει μερικά σημεία που τα θεωρούμε αρκετά δυνατά να επαληθευτούν. Πάμε, λοιπόν, να δούμε σε τι αναφερόμαστε:

Πρώτη εκτίμηση από την πρώτη κατηγορία του σουηδικού πρωταθλήματος και τον αγώνα της Helsingborg με την Kalmar. Παρατηρώντας κανείς τα τελευταία αποτελέσματα των δύο ομάδων διαπιστώνει την κλίση τους στο σύνολο τερμάτων 2-3 γκολ. Τόσο η γηπεδούχος όσο και η φιλοξενούμενη μετράνε τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές σύνολο τερμάτων σε κάθε τους παιχνίδι 2-3 γκολ. Κάτι παρόμοιο, λοιπόν, αναμένω να επιβεβαιωθεί και απόψε.

HELSINGBORG - KALMAR

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2-3 GOALS
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.95 Expekt


Προχωράμε στη δεύτερη κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος και στον αγώνα της Vannes με τη Le Mans. Αμφότερες και οι δύο ομάδες θέλουν τους τρεις βαθμούς της νίκης για διαφορετικούς λόγους η κάθε μία. Η γηπεδούχος είναι τέσσερις βαθμούς κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού και μόνο με νίκη απόψε θα έχει ελπίδες να κρατηθεί στην κατηγορία, αφού με δύο αγωνιστικές να παραμένουν για το τέλος της σεζόν, χρειάζεται και συνδυασμό αποτελεσμάτων από άλλες ομάδες. Από την άλλη, η φιλοξενούμενη ομάδα της Vannes βρίσκεται πλέον στην προνομιούχο 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, μετά τη νίκη της την προηγούμενη εβδομάδα επί της Lavallois, αλλά η Ajaccio παραμονεύει πίσω της με ένα βαθμό λιγότερο. Νίκη και μόνο νίκη στο στρατόπεδο και των δύο ομάδων και γκολ εκατέρωθεν, μιας και πρόκειται και για ομάδες που σκοράρουν αρκετά εύκολα.

VANNES - LE MANS

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: GOAL - GOAL
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.70 Unibet


Τέλος, κλείνουμε με δύο εκτιμήσεις από το ιρλανδικό πρωτάθλημα. Τεράστια διαφορά δυναμικότητας μεταξύ της πρώτης στη βαθμολογία Shamrock Rovers και της τελευταίας Drogheda. Εύκολος ο άσσος, πολύ μικρή όμως η απόδοσή του, γι' αυτό τον επιλέγουμε με το χάντικαπ ενός τέρματος υπέρ των φιλοξενούμενων. Δεύτερη επιλογή από το ίδιο πρωτάθλημα τα λίγα τέρματα στο παιχνίδι της Bohemian με τη St. Patrick's. Σε έξι παιχνίδια που έχει δώσει στην έδρα της η Bohemian μετράει ισάριθμα under. Εκτός έδρας πιο προσεκτική αμυντικά η St. Patrick's, που δείχνει να δυσκολεύεται περισσότερο.

SHAMROCK ROVERS - DROGHEDA

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1 (HC 0:1)
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.50 Expekt


BOHEMIAN - ST. PATRICK'S

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: UNDER 2.5 GOALS
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.55 Unibet




Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου