powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 22 Μαΐου 2011

ΣΗΜΕΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΜΕ ΥΨΗΛΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ!

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους. 3/4 εκτιμήσεις είχαμε την Παρασκευή και θα μπορούσαμε το απόλυτο, μιας και το πρώτο τέρμα στον αγώνα της Helsingborg με την Kalmar σημειώθηκε πολύ νωρίς. Χθες ο φίλος TsiRi, επιβεβαιώθηκε πολύ εύκολα στο βασικό του ποντάρισμα, με το 0-5 υπέρ της Schalke να το καταδεικνύει. Κυριακή σήμερα και έχουμε ξεχωρίσει κάποια σημεία. Υψηλές αποδόσεις, με συγκεκριμένα κριτήρια επιλογών:

INTER - CATANIA

Αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, πολλές απουσίες για την φιλοξενούμενη. Μεγάλο το κίνητρο για τον Samuel Eto, αφού θέλει 3 γκολ στα εναπομείναντα δύο παιχνίδια πρωταθλήματος και σε αυτό του τελικού κυπέλλου για να ισοφαρίσει το ρεκόρ των πρώην μεγάλων Nerazzurri, Angelillo και Meazza (38 γκολ), μιας και έχει φτάσει φέτος τα 35 συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Inter. Τυχόν πέναλτι το εκτελεί ο Καμερουνέζος, ενώ όλη η ομάδα θα ''δουλεύει'' υπέρ του για να σημειώσει το ρεκόρ. Ανοιχτά και επιθετικά αναμένεται να παίξει η φιλοξενούμενη, που δεν έχει μάθει να κλείνεται. Ρισκάρουμε στην επιλογή να σκοράρει τουλάχιστον δύο τέρματα ο φορμαρισμένος φορ των γηπεδούχων.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: SAMUEL ETO ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 ΓΚΟΛ
ΑΠΟΔΟΣΗ: 5.00 Unibet


ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΟΚ

Πέμπτη και πιο κρίσιμη αγωνιστική των play-off, με τον νικητή να αποκτάει σημαντικό προβάδισμα στην υπόθεση Champions League. 4/4 over μετράει ο ΠΑΟΚ σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα, κάτι αρκετά περίεργο για την ομάδα από τη Θεσσαλονίκη. Αποχαιρετιστήριο παιχνίδι για τον Gilberto Silva μπροστά στο κοινό τού τριφυλλιού, αφού μετά την ολοκλήρωση των play-off, επιστρέφει στην πατρίδα του για να συνεχίσει την καριέρα του. Αναμένω προσεχτικό παιχνίδι εκατέρωθεν και από τις δύο ομάδες, που ενδεχομένως να κριθεί στις λεπτομέρειες. Νίκη του Παναθηναϊκού στο δεύτερο ημίχρονο η επιλογή μου.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: X ΗΜΙΧΡΟΝΟ / 1 ΤΕΛΙΚΟ
ΑΠΟΔΟΣΗ: 4.50 Unibet



Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου