powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 29 Μαΐου 2011

ΙΣΟΦΑΡΙΖΕΙ ΤΗ ΣΕΙΡΑ Ο ΑΡΗΣ!

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους. Δεν έκατσε χθες ο μεγάλος τελικός στην κύρια εκτίμηση του φίλου TsiRi και κατά συνέπεια χαθήκανε και τα ειδικά στοιχήματα που είχε δώσει. Συγχαρητήρια στην Barcelona για τον πανάξιο τίτλο και το όμορφο θέαμα που μας πρόσφερε. Προχωράμε σήμερα, Κυριακή, με το κύριο ποντάρισμά μας να είναι να είναι από τα play-off της Α1 μπάσκετ.

ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ

Μετά την ήττα στο πρώτο παιχνίδι στην Πυλαία, οι κιτρινόμαυροι φέρνουν αυτή τη φορά τη σειρά στην έδρα τους, με τη νίκη-ισοφάριση να κρίνεται επιτακτική. Στο πρώτο παιχνίδι, η ομάδα του Λευτέρη Σούμποτιτς αν και βρισκόταν σχεδόν σε ολόκληρο το παιχνίδι πίσω στο σκορ, στα τελευταία λεπτά θα μπορούσε ακόμα και να κερδίσει το παιχνίδι, αν ο Χατζηβρέττας δεν είχε υποπέσει σε ανόητο φάουλ, όταν το σκορ ήταν στο 74-74. Καλείται, λοιπόν, τώρα να ισοφαρίσει τις νίκες σε 1-1 και να ξαναφέρει τη σειρά στα ίσα. Αναμένω η συγκεκριμένη σειρά παιχνιδιών με τις δύο ομάδες από τη Θεσσαλονίκη να πηγαίνει μέχρι 5ο παιχνίδι, με τις δύο έδρες πολύ δύσκολα να σπάνε. Μπορεί να τα καταφέρει στο κατάμεστο Αλεξάνδρειο ο Άρης και επιλογή μας, για καλύτερη απόδοση, ο άσσος από το ημίχρονο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1/1
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.80 Bet365

*Να ευχαριστήσουμε όλους τους επισκέπτες του blog τη χθεσινή μέρα, μιας και ξεπεράσαμε κατά πολύ το ημερήσιο ρεκόρ επισκεψιμότητας που είχαμε. Τα 363 άτομα διαφορετικών IP που κλείσαμε χθες, παγκοσμίως, το καταδεικνύουν σαφέστατα!!!

Dealaki

Οι καλύτερες προσφορές είναι στο Dealaki !!! 
Πατήστε εδώ


Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου