powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Chicago για ξενύχτηδες...

Καλησπέρα φίλοι μου. Συγχαρητήρια στον CaptaiN για τις σωστές εκτιμήσεις του χθες. Πάμε να ρίξουμε μια ματιά στα βραδινά ματσάκια.

Στη Γαλλία μπορούν τις νίκες Σεντ Ετιέν και Παρί. Νίκη σωτηρίας για Οσέρ απέναντι στην κακή Μονπελιέ. Η Βέστερλο δε θέλει έτσι κι αλλιώς να βγει Europa League για οικονομικούς λόγους. Ακόμα και στην πιθανή περίπτωση που η Σταντάρ βγει Champions League και εξασφαλίσει μέσω τελικού κυπέλλου την έξοδο, σκέφτεται να μη λάβει μέρος στη διοργάνωση. Οπότε 2. Εφτά αγώνες χωρίς νίκη ήταν η Άρσεναλ Σαραντί και κέρδισε μέσα στη Γοδόι 1-4, με απίστευτα δώρα του τερματοφύλακα των γηπεδούχων. Παίζει καλά η Ρασίνγκ. Δεν άξιζε να χάσει απέναντι στη Ρίβερ. Επιστρέφει σήμερα στις νίκες. Η καλύτερη ομάδα της κανονικής διάρκειας είναι η Τίγκρες. 6-1-1 εντός, 16:4 τέρματα. Θέλει νίκη και μάλιστα με 2 γκολ διαφορά για να προκριθεί (έχασε 3-1 στον πρώτο αγώνα).

Βασική επιλογή μας ο άσσος του Σικάγο. Τραγικοί οι νεοφώτιστοι του Βανκούβερ εκτός έδρας. Έρχονται από δύσκολο πρόγραμμα οι γηπεδούχοι και επιβάλλεται να επανέλθουν στις νίκες. Άσσος.

CHICAGO - VANCOUVER

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.86 Betfair


VALUE BET

WESTERLO - ZULTE WAREGEM           2   Betfair 3.55
ARSENAL SARANDI - RACING CLUB   2   Betfair 2.70




Caesar

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου