powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

ΤΕΝΙΣ ΚΑΙ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ EUROLEAGUE ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ...!!!

Καλησπέρα σε όλους! Ένας τραυματισμός του Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο στο ισχίο, τον έκανε να αποσυρθεί από το τουρνουά της Μαδρίτης και έτσι ο ο Ράφα Ναδάλ πέρασε στον επόμενο γύρο χωρίς να χρειαστεί να αγωνιστεί. Με τένις θα συνεχίσουμε και σήμερα, καθώς και με τον μεγάλο αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Σιένα, στο πλαίσιο του ημιτελικού της Ευρωλίγκα. Πάμε να δούμε αναλυτικότερα τις προτάσεις μας:

ROGER FEDERER - ROBIN SODERLING

Μία πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση προέκυψε στα προημιτελικά του ATP της Μαδρίτης, καθώς σήμερα το απόγευμα ο Ρότζερ Φέντερερ θα αντιμετωπίσει το Ρόμπιν Σόντερλινγκ. Ο Φέντερερ μετά την περιπετειώδη νίκη του επί του Φελισιάνο Λόπεζ στο δεύτερο γύρο με 2-1 (7-6, 6-7 ,7-6), ξεπέρασε χθες και το εμπόδιο του Ξαβιέ Μαλίζ με 2-0 σετ (6-4, 6-3). Από την άλλη μεριά, ο Σουηδός Σόντερλινγκ πέρασε από το δεύτερο γύρο, κερδίζοντας τον Σαντιάγκο Χιράλντο σχετικά εύκολα με 2-0 σετ (6-3, 6-3), ενώ χθες έδειξε χαρακτήρα και ψυχραιμία σε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στο Τζο Γουίλφριντ Τσόνγκα, επικρατώντας δύσκολα αυτή τη φορά και πάλι με 2-0. (7-6, 7-5). Σήμερα αναμένεται να γίνει ένας δυνατός αγώνας ανάμεσα στους δύο τενίστες. Πιστεύω ότι Φέντερερ και Σόντερλινγκ κατά ένα μεγάλο ποσοστό θα κερδίσουν τα games τα οποία έχουν σερβίς και έτσι καταλήγω στο παρακάτω ποντάρισμα:

EKTIMΗΣΗ: 1ST SET OVER 9.5 GAMES
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.66 Bet365


PANATHINAIKOS - MONTEPASCHI SIENA

Έφτασε η μεγάλη στιγμή για τον Παναθηναϊκό στο Final Four της Βαρκελώνης, αφού σε λίγες ώρες αντιμετωπίζει τη Σιένα με φόντο την πρόκριση στο μεγάλο Κυριακάτικο τελικό και την ενδεχόμενη κατάκτηση ενός ακόμα Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και οι παίχτες του είναι πιο έτοιμοι από ποτέ για τον αποψινό αγώνα και δεν απομένει τίποτα άλλο από να το δείξουν αυτό και μέσα στο παρκέ του Palau San Jordi. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον Παναθηναϊκό, και ελπίζουμε την Κυριακή το απογευματάκι ο Δημήτρης Διαμαντίδης να σηκώσει ψηλά την έκτη κούπα του ούτως ή άλλως βασιλιά της Ευρώπης! Δεν χρειάζεται να αναλύσουμε κάτι για το σημερινό αγώνα, απλά παρακάτω παραθέτω κάποια ειδικά στοιχήματα του σημερινού παιχνιδιού, τα οποία θεωρώ ότι είναι αρκετά πιθανό να επαληθευτούν:

1H EKTIMHΣΗ: DIMITRIS DIAMANTIDIS OVER 1.5 ΚΛΕΨΙΜΑΤΑ
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.83 Bet365

2H ΕΚΤΙΜΗΣΗ: NICK CALATHES OVER 1.5 ASSISTS
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.71 Bet365

Καλή τύχη σε κάθε σας επιλογή...!!! Αγωνιστικούς χαιρετισμούς...~



CaptaiN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου