powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Ο MOURINHO ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ (!!!)

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους! Επαναληπτικός ημιτελικός για το Champions League απόψε και τέταρτο παιχνίδι μέσα σε τρεις εβδομάδες μεταξύ των δύο κορυφαίων ομάδων του πλανήτη για πολλούς. El Clasico, λοιπόν, αυτή τη φορά στην έδρα των Καταλανών και Barcelona εναντίον Real Madrid!!! Μπορεί να ανατραπεί το 0-2 του Santiago Bernabeu από τους παίχτες της ''βασίλισσας'' μέσα στον ναό του Camp Nou? Ορίστε, λοιπόν, μερικοί λόγοι που προσωπικά θα εμπιστευτώ μια τρελή απόδοση του 21.00 με συγκεκριμένο χρηματικό ποντάρισμα (5€). Η λογική και οι πιθανότητες σίγουρα δεν είναι υπέρ μου, παρ' όλα αυτά αιτιολογώντας πάντα τη σκέψη μου, οδηγούμαι στα παρακάτω:

Νούμερο ένα λόγος που με οδηγεί στην πρόκριση των ''Μερένχες'' δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον άνθρωπο της φωτογραφίας, που ακούει στο όνομα Jose Mourinho. Είμαι σίγουρος πως αφού πέρασε η βραδιά του πρώτου παιχνιδιού, με όλα τα παραλειπόμενα του, ο ειδικότερος όλων, ο μετρ της στρατηγικής, ένας από τους πιο διαβασμένους ανθρώπους πάνω στο ποδόσφαιρο και στην προπονητική, Πορτογάλος τεχνικός, σε καθημερινή βάση θα τριγυρνούσε στο μυαλό του πως ακριβώς μπορεί να ανατρέψει το αρνητικό κλίμα, που έχει δημιουργηθεί σχεδόν παγκοσμίως, για τον τρόπο που επέλεξε να κοουτσάρει την ομάδα στο παιχνίδι της προηγούμενης εβδομάδας στο Santiago Bernabeu. Παρ' όλο που έδειξε με τα λεγόμενά του στην συνέντευξη τύπου, μετά από το παιχνίδι στη Μαδρίτη, πως ούτε και ο ίδιος πιστεύει στην πρόκριση, με λίγο καθαρότερο μυαλό τις επόμενες ημέρες θα διαπίστωσε πως με συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού και σίγουρα με την τύχη να είναι μαζί του, μπορεί να καταφέρει να μιλάνε την επόμενη ημέρα σχεδόν παγκοσμίως μόνο γι' αυτόν και το επίτευγμα του.

Τελευταίος στόχος του για φέτος, αφού μετά την κατάκτηση του κυπέλλου και το θεωρητικό πέρας του πρωταθλήματος εδώ και αρκετό καιρό, η μοναδική τoυ πρόκληση είναι το Champions League. Αναγκασμένος να ανοιχτεί, λοιπόν, κυνηγώντας αυτός το πρώτο τέρμα στο Camp Nou, κάτι που αν τυχόν συμβεί θα κάνει και τους ίδιους τους παίχτες της ομάδας του να αναθαρρύνουν και να το πιστέψουν για τη μεγάλη ανατροπή. Γκολ νωρίς, λοιπόν, από τη Real και Catenaccio ύστερα, προσπαθώντας να χτυπήσει σε τυχόν αντεπίθεση, έτσι ώστε να στείλει το παιχνίδι σε πιθανή παράταση.

Ήμουν και εγώ ένας από τους πολλούς που θεώρησα πολλές λανθασμένες κινήσεις του στο πρώτο παιχνίδι, παρ' όλα αυτά συνεχίζω να είμαι υπέρ του και υπέρ της ομάδας του, της τεράστιας Real Madrid! Εκτός από το Σαββατιάτικο παιχνίδι για την Primera Division με αντίπαλο τη Zaragoza, ο Cristiano Ronaldo, με πολλούς να λένε για λόγους κακής σχέσης πλέον με τον προπονητή της ομάδας. Δεν θα πιστέψω τέτοια δημοσιεύματα, μιας και ο Jose ξέρει καλύτερα από τον καθένα. Δεν θα μπορεί να καθίσει στον πάγκο της ομάδας του ούτε να δίνει οδηγίες, έπειτα από απόφαση μετά των όσων συνέβησαν στο προηγούμενο παιχνίδι, τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικών χώρου. Παρ' όλα αυτά, οι οδηγίες και οι συμβουλές στρατηγικής θα ήταν συνεχείς όλη την προηγούμενη εβδομάδα, τόσο στους παίχτες του, όσο και στους βοηθούς τους, που θα είναι αυτοί που θα κοουτσάρουν απόψε την ομάδα της ''βασίλισσας'' και θα αναγκαστούν να βγάλουν το φίδι από την τρύπα. Εκτιμώ, εν τέλει, τελικό σκορ 0-2, πρόκριση της ''βασίλισσας'' στην παράταση ή σε τυχόν πέναλτι! Τρελό ποντάρισμα, κάτι που μπορεί εύκολα να αντιληφθεί από τον οποιοδήποτε.

Βλέπαμε εδώ και καιρό τη Real Madrid να αγωνίζεται με Catenaccio σχεδόν σε όλα τα ''σοβαρά'' παιχνίδια που είχε να δώσει. Τώρα, λοιπόν, που θα είναι αναγκασμένη να επιτεθεί και να βγει μπροστά, τι ακριβώς μπορεί να πετύχει? Είτε δέχεται και πάλι 5 και άνω τέρματα, είτε στέκεται, εκτός των άλλων και λίγο τυχερή και πραγματοποιείται κάτι αδύνατο-δυνατό για πολλούς, που δεν είναι άλλο από την πρόκρισή της στον μεγάλο τελικό, ίσως με τον τρόπο που σημειώσαμε παραπάνω. Ποντάρω στο δεύτερο! Για να δούμε...

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΠΡΟΚΡΙΣΗ REAL MADRID
ΑΠΟΔΟΣΗ: 21.00 Bet365




Laftsis

1 σχόλιο:

  1. Δεν έκατσε τελικά το fun bet σου φίλτατε, αν και -παρ'όλο που έχω (πλέον) διαφορετική άποψη για τον κύριο στη φωτογραφία- δεν το θεώρησα απίθανο να πάει τουλάχιστον παράταση απόψε. Πάντως πρέπει να προσέλαβε εκτάκτως με μηνιαία σύμβαση τον Ζαμπίδη γι' αυτά τα ματς! ;ρ

    Συνεχίστε την καλή δουλειά, παίδες!
    (http://sneakybet.blogspot.com)

    ΑπάντησηΔιαγραφή