powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

ROLAND GARROS 3rd ROUND...!!!

Καλημέρα σε όλους! Μετά από αποχή μερικών ημερών επιστρέφω στις εκτιμήσεις και πάλι, με αγαπημένο τένις και συγκεκριμένα με αγώνα από το περίφημο Grand Slam, που διεξάγεται στην πόλη του φωτός και δεν είναι άλλο από το Roland Garros! Συγχαρητήρια για τις χθεσινές σωστές εκτιμήσεις σε ΤsiRi και Laftsi και εύχομαι ανάλογες σωστές εκτιμήσεις και το Σαββατοκύριακο. Πάμε να δούμε εν συντομία, για σήμερα Παρασκευή, τον αγώνα που έχω ξεχωρίσει:

RICHARD GASQUET - THOMAS BELLUCCI

Αγώνας που διεξάγεται για τον τρίτο γύρο του τουρνουά του Roland Garros. O Γκασκέ, ο οποίος αγωνίζεται στην πατρίδα του, ξεπέρασε στον πρώτο γύρο το εμπόδιο του Ράντεκ Στέπανεκ με 3-0 σετ, ενώ στον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης κέρδισε τον Ισπανό Γκρανολέρς με 3-1 σετ αυτή τη φορά.
Από την άλλη μεριά, ο Βραζιλιάνος Μπελούτσι πέρασε με 3-1 σετ από τον πρώτο γύρο, νικώντας τον Αντρέι Γκολούμπεφ, ενώ ακόμα πιο εύκολα στο δεύτερο γύρο κέρδισε τον Ιταλό Σέπι με 3-0 σετ. Και οι δύο τενίστες έχουν πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις φέτος στις χωμάτινες επιφάνειες. Νο. 16 της παγκόσμιας κατάταξης ο Γκασκέ, ενώ στην 25 θέση του αντίστοιχου ταμπλό συναντάμε τον Μπελούτσι. Πιστεύω ότι θα είναι ένας αμφίρροπος αγώνας, που ενδεχομένως θα κριθεί σε πάνω από 3 σετ. Φαβορί της αναμέτρησης σε όλες τις στοιχηματικές εταιρείες δίνεται η νίκη του Γάλλου Γκασκέ. Προσωπικά θα επιλέξω να τον κοντράρω, αφού στο μυαλό μου έχω ακόμα τις εκπληκτικές εμφανίσεις του Μπελούτσι πριν από 20 ημέρες περίπου στο τουρνουά της Μαδρίτης, ένα παραδοσιακά μεγάλο χωμάτινο τουρνουά. Ο Βραζιλιάνος είχε καταφέρει να φτάσει μέχρι τα ημιτελικά της διοργάνωσης, όπου και είχε αποκλειστεί από τον Τζόκοβιτς δύσκολα με 2-1 σετ. Στο Roland Garros έχει ως παρακαταθήκη ήδη δύο καλές εμφανίσεις στους δύο πρώτους γύρους του τουρνουά και πιστεύω σήμερα μπορεί να συνεχίσει το ίδιο καλά. Τυχόν, λοιπόν, νίκη του Βραζιλιάνου τενίστα πληρώνει πολύ καλά και θα την τιμήσω. Έτσι, λοιπόν:

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: WINNER THOMAS BELLUCCI
AΠΟΔΟΣΗ: 2.25 Unibet


VALUE BET

JUAN MARTIN DEL POTRO - NOVAK DJOKOVIC

Έχω την υποψία ότι ο Αργεντινός Ντελ Πότρο θα μπορούσε να είναι ένας από τους ελάχιστους υποψήφιους, όπου θα μπορούσαν να σταματήσουν αυτή τη στιγμή το αήττητο του Νόβακ Τζόκοβιτς! Ο Νόλε υπερτερεί του αντιπάλου του σίγουρα, αλλά ένας αγώνας με τον πολύ καλό Ντελ Πότρο των τελευταίων δύο μηνών, μόλις στον τρίτο γύρο του Roland Garros, κρύβει σίγουρα παγίδες... ίσως και εκπλήξεις..?! Απλά μία υποψία έχω και θέλω να τη μοιραστώ μαζί σας... Για να δούμε...

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: WINNER JUAN MARTIN DEL POTRO
ΑΠΟΔΟΣΗ: 6.20 Unibet

Kαλή τύχη σε κάθε σας επιλογή...!!! Αγωνιστικούς χαιρετισμούς...~



Dealaki

Οι καλύτερες προσφορές είναι στο Dealaki !!! 
Πατήστε εδώ


CaptaiN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου