powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ!

Καλησπέρα σας! Χθες δεν κατάφερε να πάει ταμείο ο φίλος Laftsis, εφόσον του το χάλασε η Botafogo που σκόραρε στο 74'. Σήμερα θα ασχοληθώ με τους τελικούς στο μπάσκετ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σήμερα διεξάγεται στο ΟΑΚΑ το τέταρτο παιχνίδι ανάμεσα στους δύο αιώνιους αντιπάλους. Στο προηγούμενο παιχνίδι νίκησε ο Ολυμπιακός μέσα στο ΣΕΦ, αλλά σήμερα πιστεύω πως όλα θα τελειώσουν μέσα στο σπίτι του Παναθηναϊκού, που για ακόμα μια φορά θα έχει όλο το κοινό του δίπλα στο πλευρό του! Μπορεί να μην κερδίσει πάλι με 12 πόντους που είχε κερδίσει πριν παιχνίδια, αλλά πάντως θα κερδίσουν. Το παιχνίδι πάλι θα έχει σφιχτές άμυνες, οπότε για ακόμα μια φορά θα έχουμε χαμηλό σύνολο πόντων.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: -4.5 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.66 Bet365


ΕΚΤΙΜΗΣΗ: UNDER 148.5 POINTS
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.61 Bet365

ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ

Ο μικρός τελικός σήμερα θα διεξαχθεί στο Αλεξάνδρειο, με τον Άρη να προηγείται στις νίκες! Άμα κερδίσουν σήμερα οι γηπεδούχοι τελειώνουν εδώ οι αγώνες και οι κιτρινόμαυροι παίρνουν το εισιτήριο για την Euroleague. Όμως πιστεύω πως θα υπάρξει κι πέμπτο παιχνίδι γιατί ο ΠΑΟΚ δεν θα το βάλει κάτω και τον τελικό θα τον πάει ξανά στην Πυλαία. Για τους φιλοξενούμενους γυρνάει ο Μάρσαλ, αφού το Σάββατο προπονήθηκε κανονικά.


ΕΚΤΙΜΗΣΗ: +7.5 PAOK
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.76 Bet365


ΕΚΤΙΜΗΣΗ: UNDER 145.5 POINTS
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.71 Bet365


ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ: 8.17

Οι επιλογές είναι δικές σας! Καλή τύχη !


Οι καλύτερες προσφορές είναι στο Dealaki !!! 
Πατήστε εδώ

TsiRi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου