powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

ΠΡΩΤΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ''16''...

Καλησπέρα σε όλους. Πολύ εύκολα καθάρισε το χθεσινοβραδινό παιχνίδι με τη Χιλή η Βραζιλία, όπως άλλωστε αποδεικνύει και το τελικό αποτέλεσμα (3-0). Άσσος από ημίχρονο, λοιπόν, αφού τα δύο από τα τρία τέρματα σημειώθηκαν στα πρώτα σαρανταπέντε λεπτά, με την πρόβλεψη της ανατροπής, που είχαμε δώσει, να μην επιβεβαιώνεται. Παρ' όλα αυτά, άξιζε σίγουρα ένα μικρό ποντάρισμα, καθαρά και μόνο, λόγω πολύ καλής απόδοσης. Σήμερα, Τρίτη, διεξάγονται τα δύο τελευταία παιχνίδια για την φάση των ''16'', μαθαίνοντας έτσι, το τέταρτο και τελευταίο ζευγάρι της προημιτελικής φάσης. Αναμένουμε, όπως καταλάβατε και από τον τίτλο, να σημειωθούν οι πρώτες εκπλήξεις και στη συγκεκριμένη φάση, μιας και προς το παρών έχουν προκριθεί όλα τα υποτιθέμενα φαβορί. Πάμε, λοιπόν, να δούμε τι έχουμε επιλέξει να ποντάρουμε:

ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ - ΙΑΠΩΝΙΑ: Στην Pretoria, σήμερα το απόγευμα, θα διεξαχθεί το πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας ανάμεσα σε δύο ομάδες, που θα μπορούσε να πει κανείς, πως αποτελούν τις εκπλήξεις του φετινού Mundial. Από τη μία, οι Λατινοαμερικάνοι κατάφεραν και προκρίθηκαν ως μόνοι πρώτοι σε όμιλο με Ιταλία και Σλοβακία, παίζοντας πολύ όμορφο ποδόσφαιρο, ενώ από τη άλλη, οι Ιάπωνες σε ένα πολύ δύσκολο όμιλο με Ολλανδία, Καμερούν και Δανία πήραν την δεύτερη θέση πίσω από τους ''Οράνιε'', κερδίζοντας τόσο τους Δανούς, όσο και το Καμερούν, παίζοντας συγχρόνως και πολύ καλό ποδόσφαιρο. Στο σημερινό παιχνίδι, φαβορί για πρόκριση δίνεται η ομάδα της Παραγουάης, τόσο βάσει αποδόσεων, όσο και βάσει λογικής. Παρ' όλα αυτά, θα επιλέξω να στοιχηματίσω στην ομάδα της Ιαπωνίας, στηριζόμενοι κυρίως στο ότι απέναντί τους δεν θα έχουν κάποια ομάδα φόβητρο, εκτιμώντας έτσι πως, εν τέλει, αυτοί θα είναι που θα περάσουν στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Ποντάρω, λοιπόν, στην ταχύτητα, στην τακτική και στο μυαλό των Ιαπώνων, επιλέγοντας την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση, όπως επίσης και στο ότι θα σημειωθούν λίγα τέρματα στο παιχνίδι. ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙ Η ΙΑΠΩΝΙΑ (Bet365 2.50)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: UNDER 2.5 GOAL (Stanjames 1.57)



ΙΣΠΑΝΙΑ - ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Το ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων της Ιβηρικής χερσονήσου ολοκληρώνει τη νοκ άουτ φάση των ''16''. Οι Ισπανοί, μετά την απρόσμενη ήττα τους στην πρεμιέρα από την Ελβετία, κατάφεραν με δύο διαδοχικές νίκες απέναντι στην Ονδούρα και τη Χιλή, να τερματίσουν στην πρώτη θέση του ομίλου, αποφεύγοντας έτσι να βρεθούν αντιμέτωποι με τη Βραζιλία. Παρ' όλα αυτά, θα βρουν στο δρόμο τους για τα προημιτελικά τους γείτονές τους, Πορτογάλους, σε ένα παιχνίδι, που μόνο εύκολο δεν θα είναι. Οι Πορτογάλοι από την άλλη, είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει δεχτεί γκολ, προς το παρών στη διοργάνωση, μιας και έχουν φέρει δύο λευκές ισοπαλίες, τόσο στην πρεμιέρα με την Ακτή Ελεφαντοστού, όσο και την τελευταία αγωνιστική με τη Βραζιλία, ενώ ενδιάμεσα είχαν εντυπωσιάσει με το επιβλητικό 7-0 απέναντι στη Βόρειο Κορέα. Αξίζει να σημειωθεί πως όποιος καταφέρει και προκριθεί από το συγκεκριμένο ζευγάρι θα βρεθεί αντιμέτωπος στα προημιτελικά με το νικητή του παιχνιδιού Παραγουάη-Ιαπωνία, οπότε ο δρόμος προς τα ημιτελικά φαντάζει, θεωρητικά πάντα, σχετικά εύκολος. Θα ποντάρω στην ισοπαλία στο συγκεκριμένο παιχνίδι, μιας και δεν πιστεύω πως θα υπάρξει νικητής στην κανονική διάρκεια, με τον τελικό νικητή να κρίνεται είτε στην παράταση, είτε στα πέναλτι. ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Χ (Stanjames 3.20),

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΚΟΛ: ΙΣΟΠΑΛΙΑ (Bet365 3.20),

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΚΟΡ 1-1 (Bet365 6.00) (Από ένα γκολ στο κάθε ημίχρονο, για κάθε μία ομάδα)

Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε...


Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου