powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 2ου ΟΜΙΛΟΥ...

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους. Πολύ καλά πήγε η χθεσινή μέρα, μιας και επιβεβαιώθηκαν οι τρεις από τις τέσσερις εκτιμήσεις που είχαμε δώσει στο παιχνίδι της Ισπανίας με την Ονδούρα. Πολύ πιο εύκολα απ' ότι δείχνει το τελικό 2-0 επικράτησαν οι Ισπανοί μιας και είχαν ευκαιρίες να διευρύνουν ακόμα περισσότερο το σκορ, έχοντας επίσης και ένα χαμένο πέναλτι μετά το 2-0. Όλα, λοιπόν, θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική, τόσο για την υπόθεση πρόκριση, όσο και για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Στα αποψινά παιχνίδια, τώρα, διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική στον όμιλο της εθνικής μας, ελπίζοντας όλοι μας για ότι καλύτερο, ευχόμενοι βέβαια την πρόκριση στην επόμενη φάση. Πάμε να δούμε τι ακριβώς έχουμε επιλέξει να ποντάρουμε:

ΕΛΛΑΔΑ - ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Στο Polokwane της Νοτίου Αφρικής, απόψε το βράδυ, η εθνική μας έχει την ευκαιρία να γράψει ιστορία με αντίπαλο τη μεγάλη εθνική ομάδα της Αργεντινής, όπου με θετικό αποτέλεσμα και συνδυασμό ''καλού'' αποτελέσματος στο παιχνίδι της Νιγηρίιας με τη Νότιο Κορέα να περάσει στην επόμενη φάση. Κάτι αρκετά δύσκολο, σίγουρα, μιας και η ομάδα του Diego Maradona ακόμα και με τη δεύτερη ομάδα μπορεί να επικρατήσει της εθνικής μας. Ο Diegito έχει προαναγγείλει αλλαγές για το συγκεκριμένο παιχνίδι, με τον Leonel Messi παρ' όλα αυτά να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα, μιας και όπως ανέφερε ο Maradona τέτοιοι παίχτες δεν είναι για να μένουν στον πάγκο, ακόμα και σε σχετικά αδιάφορα παιχνίδια, ψάχνοντας σίγουρα για αυτό που δεν κατάφερε στα προηγούμενα παιχνίδια του πρώτου γύρου, δηλαδή να σκοράρει. Με τα ''δεύτερα'' της Αργεντινής να είναι οι Aguero και Milito πιστεύω πως θα δούμε σίγουρα γκολ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2-3 ΓΚΟΛ (Bet365 2.00)
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο AGUERO (Bet365 2.37)

ΝΙΓΗΡΙΑ - ΝΟΤΙΟΣ ΚΟΡΕΑ: Παιχνίδι με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και από τις δύο ομάδες, μιας και οι δύο έχουν ελπίδες πρόκρισης, αν στο άλλο παιχνίδι, της εθνικής μας με την Αργεντινή δεν καταφέρει να πάρει θετικό αποτέλεσμα η Ελλάδα. Λογικά, πάντα, κάποια από τις δύο ομάδες θα ακολουθήσει την Αργεντινή στην επόμενη φάση (όλοι ευχόμαστε βέβαια το αντίθετο), με τη Νιγηρία να θέλει μόνο τη νίκη, έτσι ώστε σε τυχόν τριπλή ισοβαθμία να μετρήσει ο παράγοντας των υπέρ-κατά τερμάτων. Από την άλλη η Κορέα βολεύεται και με την ισοπαλία από τη στιγμή που καθίσουν όλα βολικά στον άλλο αγώνα της εθνικής μας, έτσι ώστε να είναι αυτή που θα περάσει στην επόμενη φάση. Εκτιμώ, λοιπόν, πως και οι δύο ομάδες θα παλέψουν για να πάρουν την πρόκριση, με το παιχνίδι να είναι μεν προσεκτικό και από τις δύο πλευρές, αλλά να σημειώνονται τέρματα. ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2-3 ΓΚΟΛ (Bet365 1.95)


Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου