powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 8ου ΟΜΙΛΟΥ...

Καλησπέρα σε όλους. Εύκολα ήρθε χθες το goal/goal στο παιχνίδι του Καμερούν με την Ολλανδία που είχαμε δώσει, παρ' όλα αυτά όμως, δεν έληξε ισόπαλο το ματς για να μας δώσει το απόλυτο, μιας και στο 87ο λεπτό η Ολλανδία δεν αρκέστηκε στην ισοπαλία, που της έδινε έτσι κι αλλιώς την πρώτη θέση στον όμιλο, έκανε το 1-2, αφήνοντας έτσι το Καμερούν χωρίς βαθμό στο Mundial. Τελευταία αγωνιστική και για τον 8ο όμιλο απόψε, παιχνίδια που ολοκληρώνουν και την πρώτη φάση των ομίλων. Θα ασχοληθώ με το παιχνίδι της Ελβετίας με την Ονδούρα, κυνηγώντας την έκπληξη, μιας και θα κοντράρω την εθνική ομάδα των Ελβετών. ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ: ΧΙΛΗ 6, ΙΣΠΑΝΙΑ 3, ΕΛΒΕΤΙΑ 3, ΟΝΔΟΥΡΑ 0. Πάμε να δούμε, λοιπόν, τι ακριβώς έχουμε επιλέξει:

ΕΛΒΕΤΙΑ - ΟΝΔΟΥΡΑ: Στο Bloemfontein απόψε το βράδυ, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Ottmar Hitzfeld βρίσκεται αντιμέτωπο με την εθνική ομάδα της Ονδούρας, κρατώντας την τύχη στα χέρια του όσον αφορά την υπόθεση πρόκριση. Με νίκη οι Ελβετοί απόψε έχουν ελπίδες ακόμα και για την πρώτη θέση του ομίλου, αρκεί στο άλλο ματς, αυτό της Ισπανίας με τη Χιλή να κερδίσει η Ισπανία και έτσι η καλύτερη διαφορά τερμάτων να κρίνει την πρωτιά. Από την άλλη, η Ονδούρα, αν και δεν έχει καταφέρει να πάρει ακόμα βαθμό, μετρώντας προς το παρών δύο ήττες, φαίνεται πως προσπαθεί σε κάθε παιχνίδι για το καλύτερο, αλλά φεύγει ηττημένη λόγω της ανωτερότητας των αντιπάλων της. Απόψε, λοιπόν, χωρίς να έχει να χάσει κάτι μιας και ήδη έχει αποκλειστεί από τη συνέχεια θα προσπαθήσει να πετύχει σίγουρα τόσο το πρώτο της γκολ και γιατί όχι να πάρει και τον πρώτο της βαθμό. Πιστεύω, λοιπόν, πως από τη μία το άγχος των Ελβετών απόψε για νίκη, όσο και η χαλαρότητα της Ονδούρας είναι πολύ πιθανόν να στραβώσουν το παιχνίδι για τους Ελβετούς. Θα πάω με την επιλογή-έκπληξη της ισοπαλίας, αφού πιστεύω πως οι δύο ομάδες εν τέλει που θα προκριθούν στον επόμενο γύρο θα είναι η Ισπανία και η Χιλή. ΕΚΤΙΜΗΣΗ: X (Bet365 4.00)

ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΔΥΑΔΑ ΓΙΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ: 1) ΕΛΒΕΤΙΑ - ΟΝΔΟΥΡΑ: UNDER 2.5 GOAL (Bet365 1.80), 2) ΧΙΛΗ - ΙΣΠΑΝΙΑ: 2-3 ΓΚΟΛ (Bet365 1.95)

Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε...


Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου