powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ BRASILEIRAO...

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους. Απόλυτο, για ακόμα μια φορά, είχαμε στην τελευταία μας ανάρτηση, αφού τόσο ο άσσος της Tampere United, όσο και η ισοπαλία της Tromso με τη Lillestrom επιβεβαιώθηκαν πολύ εύκολα και μας έστειλαν, έτσι, στο ταμείο. Πολύ καλά, λοιπόν, στοιχηματικά, πηγαίνουμε τελευταία, πιάνοντας συγχρόνως και αρκετά καλές αποδόσεις. Σήμερα θα ασχοληθούμε με τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Βραζιλίας. Θα χωρίσουμε τις επιλογές μας, ακόμα μιαφορά σε δύο δυάδες, μία χαμηλότερου και μία υψηλότερου ρίσκου. Πάμε να δούμε τις επιλογές μας:

1η ΔΥΑΔΑ

GREMIO - VASCO DA GAMA: Τόσο η γηπεδούχος, Gremio, όσο και η φιλοξενούμενη Vasco da Gama, έχουν συγκεντρώσει μέχρι τώρα 9 βαθμούς, έχοντας, επίσης, ακριβώς τα ίδια στατιστικά (2-3-4). Για το αποψινό παιχνίδι, μεταξύ τους, θα πάω με την επιλογή τού να σκοράρουν και οι δύο ομάδες (goal/goal) για αρκετούς λόγους. Κοιτώντας κανείς τα μέχρι τώρα αποτελέσματα της γηπεδούχου ομάδας, εντός έδρας, διαπιστώνει πως στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει, εντός, έχει καταφέρει να σκοράρει, ανεξαρτήτου αποτελέσματος. Επίσης, την προηγούμενη αγωνιστική δεν σκόραρε με αντίπαλο την Prudente, εκτός έδρας, όπου έχασε με 1-0, οπότε ευκαιρία σήμερα να ξαναγυρίσει στα γκολ. Από την άλλη, η φιλοξενούμενη, Vasco da Gama, ξαναγύρισε στις επιτυχίες, μετά από αρκετό καιρό, κερδίζοντας στην προηγούμενη αγωνιστική, εντός έδρας, την Atletico Paranaense με 3-1. Παρ' όλα αυτά, εκτός έδρας δείχνει να δυσκολεύεται πολύ, μιας και στα τελευταία πέντε παιχνίδια που έχει δώσει μακριά από το γήπεδό της, έχει συγκεντρώσει μονάχα δύο βαθμούς, χωρίς να έχει επίσης καθόλου εύκολο το σκοράρισμα (δύο γκολ σε πέντε αγωνιστικές)!!! Στα τρία τελευταία παιχνίδια, εκτός, δεν κατάφερε να σκοράρει. Έτσι, μετά από τη νίκη της την προηγούμενη αγωνιστική, πιστεύω οι παίχτες θα παίξουν με διαφορετική ψυχολογία και θα καταφέρουν, έτσι, να σκοράρουν. Προϊστορία απόλυτη, υπέρ της επιλογής μας (2001: 3-2, 3-1, 2002: 4-3, 2003: 1-2, 2005: 1-2, 2006: 3-1, 2007: 2-1).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΘΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ (GOAL/GOAL) (Bet365 1.66)


VITORIA BAHIA - GOIAS: ΘΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ (GOAL/GOAL) (Bet365 1.66)


2η ΔΥΑΔΑ

SAO PAULO - PRUDENTE: UNDER 2.5 GOAL (Bet365 2.20)
(Αν και φαβορί, βάσει αποδόσεων, στη συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι το over, θα πάω με την επιλογή των λίγων τερμάτων, αφού οι γηπεδούχοι φάνηκε πως όταν ανοίγονται πολύ, όχι απλά δέχονται τέρματα (πέντε σύνολο τις τελευταίες δύο αγωνιστικές) (!!!), αλλά καταφέρνουν, εν τέλει και να χάνουν, όπως έκαναν τις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Έτσι, πιστεύω, πως η γηπεδούχος θα ακολουθήσει διαφορετική τακτική απόψε, μιας και η νίκη κρίνεται επιτακτική)

ATLETICO GOIANIENSE - CORINTHIANS: X ΚΑΙ UNDER 2.5 GOAL (Bet365 4.33)
(Πιστεύω πως θα σπάσει το φαβορί στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, που δεν είναι άλλο από την Corinthians, η οποία αν και μόνη πρώτη στη βαθμολογία, δυσκολεύεται αρκετά στο σκοράρισμα. Πρώτο, λοιπόν, μέλημα των γηπεδούχων απόψε η τυχόν ισοπαλία, με τη λογική ''όλοι άμυνα και ό,τι βγει'')


Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου