powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

ΜΠΟΜΠΑ ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ ΚΑΙ ΣΟΥΗΔΙΑ 2...

Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλους. Την τελευταία φορά, μετά το βατερλό στον αγώνα της Αργεντινής με την Γερμανία, καταφέραμε και πιάσαμε το ημίχρονο/τελικό του αγώνα της Ισπανίας με την Παραγουάη, παίρνοντας έτσι πίσω κάποια από τα σπασμένα. Για σήμερα, Δευτέρα, θα ασχοληθούμε, ακόμα μια φορά, με σκανδιναβικά παιχνίδια, ελπίζοντας να επιβεβαιωθούν και να μας στείλουν ταμείο. Πάμε να δούμε τις επιλογές μας:

STABAEK - MOLDE: Παιχνίδι που ολοκληρώνει την 15η αγωνιστική στην πρώτη κατηγορία της Νορβηγίας. Η γηπεδούχος βρίσκεται στην 8η θέση με 20 βαθμούς, ενώ η φιλοξενούμενη στην 13η θέση με 16 βαθμούς. Η Stabaek, τις τελευταίες έξι αγωνιστικές εντός-εκτός έδρας έχει συγκεντρώσει 11 βαθμούς, έχοντας τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα (3-2-1). Στον τελευταίο αγώνα που έδωσε στο πρωτάθλημα αναδείχτηκε ισόπαλη (1-1) με την αρκετά αδύναμη και τελευταία, Sandefjord, ενώ πρόσφατα αποκλείστηκαν και από το θεσμό του κυπέλλου από ομάδας τρίτης κατηγορίας!!! Από την άλλη, η ομάδα της Molde, που δεν έχει καταφέρει να γευτεί ακόμα τη χαρά της νίκης μακριά από το γήπεδό της, στις τελευταίες έξι αγωνιστικές εντός-εκτός, έχει μαζέψει οχτώ βαθμούς με απολογισμό δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες (2-2-2). Την τελευταία αγωνιστική αναδείχτηκε ισόπαλη (3-3), εντός έδρας, με την ομάδα της Lillestrοm, καταφέρνοντας να δεχτεί τρία τέρματα μετά το 89ο λεπτό, όπου μέχρι τότε ήταν μπροστά με 3-0 (!!!), ενώ στην συνέχεια αποκλείστηκε και αυτή με τη σειρά της από το κύπελλο από τη Sogndal. Αρκετές και σημαντικές απουσίες για τους γηπεδούχους και σημαντικές επιστροφές για τη Molde, σε συνδυασμό με την κακή ψυχολογία της Stabaek, λόγω του αποκλεισμού στο κύπελλο από ομάδα τρίτης κατηγορίας, με κάνουν να επιλέξω το σημείο-έκπληξη του διπλού και της πρώτης εκτός έδρας νίκη για τη Molde. ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2 (Stanjames 4.50)

LANDSKRONA - JONKOPING: Παιχνίδι για τη 14η αγωνιστική της δέυτερης κατηγορίας της Σουηδίας με τη γηπεδούχο ομάδα να βρίσκεται στην 6η θέση με 21 βαθμούς, ενώ η φιλοξενούμενη βρίσκεται στη 12η θέση με 14 βαθμούς. Οι γηπεδούχοι τις τελευταίες έξι αγωνιστικές εντός-εκτός έδρας μετράει τρεις νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες (3-1-2), με την τελευταία της ήττα να είναι την προηγούμενη αγωνιστική, εναντίον της Hammarby, εκτός έδρας με 4-1. Αξίζει να σημειωθεί πως στα τελευταία πέντε παιχνίδια που έδωσε εντός έδρας, ανεξαρτήτου αποτελέσματος, κατάφερε να σκοράρει στα πέντε από αυτά. Από την άλλη, η Jonkoping τις τελευταίες έξι αγωνιστικές έχει απολογισμό τρεις νίκες και τρεις ήττες (3-0-3), με τις τελευταίες να σημειώνονται διαδοχικές, χωρίς να καταφέρει να σκοράρει!! Πρόσφατα έχασε και στο θεσμό του κυπέλλου από την Orebro, χωρίς να καταφέρει και εκεί να σκοράρει, γι' αυτό, λοιπόν, πιστεύω πως θα το κάνει σήμερα. ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΘΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ (GOAL/GOAL) (Bet365 1.61)

OSTERS - TROLLHATTAN: Παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων που βρίσκονται αρκετά χαμηλά στη βαθμολογία. Από τη μία, η Osters βρίσκεται στη 13η θέση, έχοντας 13 βαθμούς, ενώ η φιλοξενούμενη στη 16η και τελευταία θέση με 7 μόλις βαθμούς. Τόσο οι γηπεδούχοι, όσο και οι φιλοξενούμενοι μετράνε δύο συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα, με τη γηπεδούχο να μην έχει καταφέρει να σκοράρει και στα δύο, τόσο με τη Sundsvall εντός (0-2), όσο και με την Degerfors εκτός έδρας (1-0). Από την άλλη, η Trollhattan τελευταία παλεύει όλα της τα παιχνίδια, καταφέρνοντας να σκοράρει τις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές εντός και εκτός έδρας, δείχνοντας έτσι κάποια σημάδια ανάκαμψης, οπότε κάτι παρόμοιο αναμένω να κάνει και σήμερα. ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΘΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ (GOAL/GOAL) (Bet365 1.72)

Υ.Γ: Παίζεται παρολί η δυάδα, από τη δεύτερη κατηγορία της Σουηδίας, ενώ μόνο του ποντάρεται το πρώτο, νορβηγικό παιχνίδι, Stabaek - Molde.

Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε...


Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου