powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ BRASILEIRAO...

Καλημέρα σε όλους τους φίλους. Ακόμα μια φορά δεν τα πήγαμε καλά, στοιχηματικά, μιας και στις προηγούμενες εκτιμήσεις, που είχαμε δώσει, για το πρωτάθλημα της Βραζιλίας, πέρασε μονάχα η μία από τις τέσσερις. Συνέχεια, απόψε, με την 9η αγωνιστική στο ίδιο πρωτάθλημα, όπου ανοίγουν την αυλαία δύο παιχνίδια. Πάμε να τα δούμε:

VASCO DA GAMA - ATLETICO PARANAENSE: Παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων που βρίσκονται αρκετά χαμηλά στη βαθμολογική κατάταξη. Οι μεν γηπεδούχοι βρίσκονται στην, προτελευταία, 19η θέση με μόλις 6 βαθμούς (1-3-4), ενώ οι φιλοξενούμενοι μία θέση παραπάνω με 7 βαθμούς (2-1-5). Τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι, στο οποίο η Vasco da Gama δεν έχει καταφέρει να σκοράρει, έχοντας μαζέψει τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές μονάχα ένα βαθμό και αυτόν στο τελευταίο της παιχνίδι, με αντίπαλο τη Goias, εκτός έδρας. Από την άλλη, η φιλοξενούμενη βρίσκεται και αυτή σε ανάλογη κατάσταση, μετρώντας δύο συνεχόμενες ήττες, παιχνίδια στα οποία και αυτή με τη σειρά της δεν κατάφερε καν να σκοράρει. Προϊστορία σχεδόν απόλυτη υπέρ των γηπεδούχων (από το 2002-2007: 2-1, 1-0, 2-1, 2-1, 1-0, 2-2). Θα πάω, έτσι, με την επιλογή του άσσου, ελπίζοντας απόψε οι γηπεδούχοι να πάρουν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς για τη συνέχεια και να μας δικαιώσουν. ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1 (Bet365 1.80)

VITORIA BAHIA - SAO PAULO: Πολύ καλή η παρουσία των γηπεδούχων την προηγούμενη αγωνιστική με αντίπαλο τη Gremio, εκτός έδρας, παίρνοντας σχετικά εύκολα το βαθμό της ισοπαλίας (1-1). Βρίσκεται στη 15η θέση της βαθμολογίας με 9 βαθμούς (2-3-3). Στα τρία τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει στην έδρα της έχει καταφέρει να σκοράρει σε όλα, σημειώνοντας μία ισοπαλία με τη Flamengo (1-1) και δύο διαδοχικές νίκες, στη συνέχεια, με την Atletico Mineiro (4-3) και την Atletico Paranaense (1-0). Από την άλλη, η φιλοξενούμενη Sao Paulo, την προηγούμενη αγωνιστική, ηττήθηκε δίκαια, εντός έδρας, από την Avai με 1-2, πέφτοντας, έτσι, στην 9η θέση με 11 βαθμούς. Προϊστορία εξαιρετική για τους φιλοξενούμενους, με αντίπαλο τη Vitoria Bahia, εκτός έδρας, αφού μετράνε μόνο νίκες (2002: 0-2, 2003: 1-4, 2007: 1-3, 2008: 0-1). Οι καλές επιδώσεις της γηπεδούχου ομάδας, εντός έδρας, από τη μία και η πολύ καλή προϊστορία των φιλοξενούμενων, από την άλλη, δυσκολεύουν την πρόβλεψη στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Θα πάω με την επιλογή, λοιπόν, του να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, που το θεωρώ αρκετά πιθανό. ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΘΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ (GOAL/GOAL) (Bet365 1.72)


Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου