powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ BRASILEIRAO...

Καλημέρα σε όλους τους φίλους. Όπως διαπιστώσατε, τις προηγούμενες ημέρες, προβήκαμε σε διάφορες αλλαγές, τόσο στην οπτική εμφάνιση, όσο και στη διάρθρωση του blog, ψάχνοντας την ανανέωση, εν όψει καινούργιας στοιχηματικής χρονιάς. Ευχή όλων των συνεργατών, η συγκεκριμένη ανανέωση να συνοδευτεί από επιτυχημένες προβλέψεις, τη χρονιά που μας έρχεται, πάντα με υγεία και διάθεση για καλή παρέα. Να καλωσορίσουμε, τέλος, στην παρέα μας και επίσημα το φίλο Ceasar, που έχει ξεκινήσει άκρως θετικά, με πολύ σωστές και έγκυρες προβλέψεις και να του ευχηθούμε καλή συνέχεια. Για σήμερα, Τετάρτη, έχουμε ξεχωρίσει δύο παιχνίδια από το πρωτάθλημα της Βραζιλίας, που αν και μεταμεσονύχτια αξίζουν το ποντάρισμά μας. Πάμε, λοιπόν, να τα δούμε:

GOIAS - FLUMINENSE: 16η αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Βραζιλίας με τη γηπεδούχο, Goias, να βρίσκεται στη 18η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας συγκεντρώσει 13 μόλις βαθμούς (3-4-8), ενώ η φιλοξενούμενη, Fluminense με τα τελευταία, διαδοχικά, θετικά αποτελέσματα, βρίσκεται μόνη πρώτη στην κατάταξη με 33 βαθμούς (10-3-2). Η γηπεδούχος ομάδα έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης εδώ και δέκα αγωνιστικές με την τελευταία της νίκη να επιτυγχάνεται, εντός έδρας με αντίπαλο τη Sao Paulo (2-1). Τελευταία πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, μιας και τις τελευταίες έξι αγωνιστικές εντός-εκτός μετράει τέσσερις ήττες και μόλις δύο ισοπαλίες (0-2-4)!!! Από την άλλη, η φιλοξενούμενη συνεχίζει την εξαιρετική της πορεία, έχοντας να γνωρίσει την ήττα εδώ και δώδεκα ολόκληρες αγωνιστικές. Παρ' όλο που κάποιος με τα τωρινά δεδομένα, όσον αφορά τη φόρμα των δύο ομάδων, θα πήγαινε εύκολα με την επιλογή του διπλού, εμείς θα επιλέξουμε το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, μιας και η γηπεδούχος βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση και είναι υποχρεωμένη να χτυπάει κάθε της παιχνίδι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΘΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ (GOAL/GOAL)   1.66


SAO PAULO - VASCO DA GAMA: Μακριά από τον καλό της εαυτό συνεχίζει να παραμένει η γηπεδούχος Sao Paulo, μιας και τις τελευταίες έξι αγωνιστικές εντός-εκτός έδρας έχει συγκεντρώσει μονάχα έξι βαθμούς και βρίσκεται στη 15η θέση της βαθμολογίας με 17 βαθμούς (4-5-6). Την προηγούμενη αγωνιστική γνώρισε εύκολη ήττα, εκτός έδρας με 3-0 στο ντέρμπι με την Corinthians. Σκέψεις αντικατάστασης προπονητή από τη διοίκηση της ομάδας και ανεξαρτήτως αποτελέσματος απόψε αναμένονται εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα. Από την άλλη, η φιλοξενούμενη Vasco δείχνει τελευταία σε εξαιρετική κατάσταση, μιας και δεν έχει χάσει στους τελευταίους οχτώ πρόσφατους αγώνες εντός-εκτός και έχει καταφέρει να αναρριχηθεί στην 9η θέση της βαθμολογίας με 21 βαθμούς (5-6-4). Παρ' όλα αυτά, απόψε με αντίπαλο τη Sao Paulo, πιστεύω πως θα σταματήσει το σερί της και θα γνωρίσει την ήττα. Προϊστορία απόλυτη υπέρ της γηπεδούχου (2001: 5-3. 2002: 3-1, 2003: 1-0, 2004: 4-2, 2005: 5-1, 2006: 2-0, 2007: 4-0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1   1.83


Καλή τύχη και καλό στοιχηματικό χειμώνα σε όλους...!!!


Laftsis

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου