powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Ατυχία και ξύδι ΤΟΠ

Καλησπέρα φίλες μου και φίλοι!

Παρ' όλο που είχαμε μόνο δύο από τις πέντε χτεσινές μας προβλέψεις επιτυχημένες, η προσέγγισή μας στα παιχνίδια που διαλέξαμε ήταν άψογη! Εξηγούμαι..
Προτείναμε over 3,5 τέρματα στην αναμέτρηση της Αούστριας Βιέννης με την Ρουχ Χορσόφ. Οι γηπεδούχοι έβαλαν τρία τέρματα από το πρώτο ημίχρονο και μετά σταμάτησαν, έσβησαν μηχανές, παρ΄ όλο που η ομάδα από την Πολωνία έπαιζε με δέκα ποδοσφαιριστές.
Η Λοζάννη έχασε πέναλτι και είχε και δύο δοκάρια και έμεινε στο 1-1 με την Ράντερς ενώ η Γαλατασαράι πέρασε εύκολα με 5-1 από το Βελιγράδι αλλά δυστυχώς δέχτηκε τέρμα. Πάμε στα σημερινά..

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Γκάλογουέι - Σπόρτινγκ Φινγκάλ  Over 2,5    2.20 Bet365
Μπρέι - Σίλγκο Ρόβερς                        2         1.61 Bet365
Ρόντα - Τβέντε                                      2        1.72 Bet365

VALUE BET 
Μπρέι - Σίλγκο Ρόβερς    2/2    2.40 Bet365
Ρόντα - Τβέντε                  2/2   2.75 Bet365

Υ.Γ 1: Μερικοί ή μάλλον ένας συγκεκριμένος, ο οποίος έχει βάλει και τους φίλους του, στέλνει συνέχεια υβριστικά και κοροϊδευτικά μηνύματα στο chat. Εμάς σαν betrace δεν μας χαλάει. Ίσα ίσα που κάνουν επισκέψεις τα παιδιά και ανεβαίνουμε. Είναι τραγικό όμως να είσαι ενήλικας και να ασχολείσαι με κάποιον και να παρακαλάς να χάσει για να τον κοροϊδέψεις. Αυτά είναι στοιχεία κακών και μικρόψυχων ανθρώπων που εμάς δεν μας απασχολούν. Αν σε κάποιους δεν κάνουμε ας μην ασχολούνται μαζί μας, αλλιώς ΞΥΔΙ ΤΟΠ.


Υ.Γ 2: Από το Σεπτέμβρη θα τα λέμε από την Κύπρο. Εκεί θα είναι η νέα επαγγελματική μου στέγη. Το αντικείμενο που αγαπάω θα συνεχίσω να τα υπηρετώ. Τα λεφτά είναι διπλάσια εκεί και οι συνθήκες εργασίας πολύ καλύτερες. Φιλάκια και καλή επιτυχία σε όλους!


Kots

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου