powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ...

Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλους. Μέτρια η χθεσινή μέρα στοιχηματικά, αφού αν και επιβεβαιώθηκε πολύ εύκολα το over στο Fluminense - Sao Paulo (2-2), ήδη από το 36ο λεπτό της αναμέτρησης, μας τα χάλασε η Real Μadrid, μιας και δεν κατάφερε να πάρει κάτι περισσότερο από τον ένα βαθμό της ισοπαλίας, στην έδρα της Mallorca, καταλήγοντας ισόπαλη χωρίς τέρματα (0-0). Γκέλα, λοιπόν, για την ομάδα του Jose Mourinho ήδη από την πρώτη αγωνιστική, αποδεικνύοντας έτσι πως για να πάρει κάτι καλύτερο τη φετινή χρονιά χρειάζεται να προσπαθήσει περισσότερο. Για σήμερα έχουμε ξεχωρίσει δύο παιχνίδια, με τα οποία θα προσπαθήσουμε να ρεφάρουμε. Πάμε να τα δούμε:

NAVAL - SPORTING LISBON: Παιχνίδι που ολοκληρώνει την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Πορτογαλίας με την Sporting Lisbon να είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Έχοντας ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της η φιλοξενούμενη, εντός των συνόρων με στραβοπάτημα (1-0 από Pacos Ferreira), παρ' όλα αυτά έδειξε να συνέρχεται την προηγούμενη αγωνιστική με τη νίκη 1-0, εντός έδρας με αντίπαλο τη Maritimo και θέλει σήμερα να συνεχίσει θετικά. Προϊστορία απόλυτη υπέρ της φιλοξενούμενης (2006: 0-2, 2007: 0-1, 2008: 1-4, 2009: 0-1).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2  Stanjames 1.75



ATLETICO MADRID - SPORTING DE GIJON: Συγκεκριμένο το φαβορί και στην συγκεκριμένη αναμέτρηση με την Atletico να θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τη φετινή χρονιά, με αντίπαλο μια ομάδα που πάλεψε για τη σωτηρία της την περσινή χρονιά και κάτι ανάλογο αναμένεται να κάνει και φέτος. Την προηγούμενη χρονιά οι Μαδριλένοι κατάφεραν και έσωσαν την παρτίδα με την κατάκτηση του Europa League, μιας και εντός των συνόρων πήγαιναν από το κακό στο χειρότερο τερματίζοντας εν τέλει στην 9η θέση. Πρόσφατα έδειξε να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, επικρατώντας σχετικά εύκολα στο Super Cup της περσινής πρωταθλήτριας Ευρώπης, Inter, με 2-0. Παρ' όλα αυτά, πιστεύω πως στο σημερινό πρώτο τους παιχνίδι εντός των συνόρων δεν θα έχουν και τόσο εύκολο έργο και προβλέπω η νίκη τους να έρχεται στο δεύτερο ημίχρονο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: X ΗΜΙΧΡΟΝΟ / 1 ΤΕΛΙΚΟ  Stanjames 4.33

www.StanJames.com


Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου