powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ BRASILEIRAO...

Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους τους φίλους. Ένα στα δύο, ακόμα μια φορά στις τελευταίες μας εκτιμήσεις, μιας και η Atletico είχε ήδη καθαρίσει το παιχνίδι με τη Sporting de Gijon, από το πρώτο ημίχρονο. Στο άλλο παιχνίδι της Naval με τη Sporting Lisbon το διπλό επαληθεύτηκε αρκετά εύκολα, με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με 1-3. Για σήμερα έχουμε τη 18η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας, από την οποία έχουμε ξεχωρίσει δύο σημεία.

GREMIO - GUARANI: Σημάδια βελτίωσης από την Gremio, την προηγούμενη αγωνιστική με αντίπαλο την Atletico Paranaense, εκτός έδρας (1-1), μιας και η εμφάνιση της ομάδας δεν θύμιζε σε τίποτα τους προηγούμενους αγώνες της εντός των συνόρων. Παρ' όλα αυτά, η γηπεδούχος συνεχίζει να βρίσκεται στη 17η θέση της βαθμολογίας μόλις με 16 βαθμούς, οπότε η νίκη απόψε κρίνεται σίγουρα επιτακτική. Σε συνδυασμό με την κακή αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζουν οι νεοφώτιστοι φιλοξενούμενοι στα εκτός έδρας παιχνίδια τους και με την ψυχολογία των γηπεδούχων να έχει σίγουρα ανέβει μετά τη θετική εμφάνιση της προηγούμενης αγωνιστικής, θα πάω με την επιλογή του άσσου.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1  Stanjames 1.57


GOIAS - ATLETICO MINEIRO: Παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων που βρίσκονται κυριολεκτικά στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα. Η μεν γηπεδούχος μετράει τέσσερις συνεχόμενες, διαδοχικές ήττες έχοντας δεχτεί συνολικά σε αυτές εννέα γκολ (!!), ενώ από την άλλη, η φιλοξενούμενη, τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές έχει καταφέρει να συγκεντρώσει μονάχα ένα βαθμό, μετρώντας δύο ήτες και μία ισοπαλία, διαθέτοντας παράλληλα τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήμος (30 γκολ σε 17 αγωνιστικές). Καινούργιος προπονητής επίσης για τους γηπεδούχους, μιας και ο προηγούμενος απομακρύνθηκε λόγων συνεχών κακών αποτελεσμάτων. Γι' αυτόν κυρίως το λόγο πιστεύω πως οι γηπεδούχοι μπορεί να ανακάμψουν απόψε, ειδικότερα απέναντι σε ένα αρκετά ευκολο αντίπαλο, αγωνιζόμενοι και στην έδρα τους.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1  Stanjames 2.20


www.StanJames.com


Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου