powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Διχάζει η Πιτέρμπορο

Καλησπέρα φίλοι μου!
Πολύ καλά τα πήγαμε στην τελευταία μας ανάρτηση καθώς πέρασαν δύο απο τα τρία under στο Μουντομπάσκετ και παράλληλα η επιλογή της Νέας Ζηλανδίας, σε περίπτωση ήττας της Ελλάδας. Αξίζει να σημειωθέι ότι η νίκη της Νέας Ζηλανδίας προσφερόταν σε απόδοση 4.80!!! Ενδιαφέρον κουπόνι το σημερινό, πάμε να δούμε τι έχουμε επιλέξει.


Τρανμίρ - Πιτέρμπορο

Οι φιλοξενούμενοι έχουν ως μοναδικό στόχο την επιστροφή τους στην Τσάμπιονσιπ. Το παιχνίδι της όμως είναι πολύ άναρχο, όσα βάλει και όσα φάει. Η αμυντική λειτουργία της ομάδας είναι πολύ μέτρια, αλλά από την μέση και μπροστά πετάει φλόγες. Η Τρανμίρ είναι μία κακή ομάδα. Έχει άμυνα χωνί και μετράει έξι τέρματα παθητικό στους δύο αγώνες που έχει στην έδρα της και ισάριθμες ήττες. Πιστεύω πως η Πιτέρμπορο σήμερα θα βάλει περισσότερα από όσα θα φάει.

Πρόταση: 2
Απόδοση: 1.90 Bet365




Σάουθεντ - Τορκί

Οι ποδοσφαιριστές της Τορκί σπάνε τα κοντέρ. Εχουν κάνει το τέσσερα στα τέσσερα και οδηγούν την κούρσα της δεύτερης κατηγορίας της Αγγλίας. Δεμένο σύνολο το οποίο καθαρίζει τα ματς από το πρώτο ημίχρονο. Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα της Σάουθεντ ξεκίνησε με φιλοδοξίες το φετινό πρωτάθλημα αλλά βρίσκεται στην 14η θέση της βαθμολογίας, με τέσσερις μόλις πόντους. Οι πολλές μεταγραφές που έγιναν, κάνουν την ομάδα ακόμη να ψάχνεται. Πιο ομάδα η Τορκί.

Πρόταση: 2
Απόδοση: 2.25 Bet365



Τσέτσερφιλντ - Λινκολν 

Οι γηπεδούχοι είναι από τα φαβορί για άνοδο στην πρώτη κατηγορία. Μέχρι τώρα είχαν δύσκολο πρόγραμμα σε αυτές τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές, αλλά τα κατάφεραν μια χαρά. Στο γήπεδό τους είναι πολύ δυνατοί και δεν αναμένεται να συναντήσουν δυσκολίες κόντρα στην αδύναμη και μέτρια Λινκολν.

Πρόταση: 1
Απόδοση: 1.66 Bet365


Προτεινομενα Over

Καρλάιλ - Σουίντον           1.90 Bet365  
Μπαρνέτ - Τσέλτεναμ       1.95 Bet365
Εξετερ - Τσάρτλον             1.85 Bet365


Kots

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου