powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

ΨΗΦΟ ΣΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟ!!!

Γεια χαρά σε όλους! Κακό ξεκίνημα και για τους τρεις μεγάλους, που πλέον είναι με την πλάτη στον τοίχο, με αποτέλεσμα η δεύτερη αγωνιστική να αποκτά ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Το παιχνίδι που δεσπόζει είναι αυτό μεταξύ του Άρη και του Παναθηναϊκού, με τους πράσινους να θέλουν πάση θυσία το τρίποντο, ώστε να ανακτήσουν το χαμένο έδαφος, μετά την απρόσμενη ισοπαλία με την Ξάνθη.

Πρόγραμμα 2ης αγωνιστικής Superleague ΟΠΑΠ

11/09 17:15 Ατρόμητος vs. Ηρακλής   (NOVA 3)
11/09 17:15 Ολυμπιακός vs. Κέρκυρα (Κεκλεισμένων)   (NET) 
11/09 17:15 Αστέρας Τρίπολης vs. ΠΑΟΚ   (NOVA 2)                                
11/09 19:30 Άρης vs. Παναθηναϊκός   (NOVA 1)                                 
12/09 16:00 Ξάνθη vs. Πανιώνιος   (NET)                                           
12/09 16:00 Ολυμπιακός Βόλου vs. Εργοτέλης   (NOVA)                           
12/09 18:15 Λάρισα vs. Καβάλα   (NOVA)                                              
12/09 20:30 ΑΕΚ vs. Πανσερραϊκός (Γήπεδο Ριζούπολης)   (NOVA)


ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ 

Την ήττα στα τελευταία λεπτά από την Λάρισα γνώρισαν οι Περιστεριώτες, σε ένα ματς με σχετικά λίγες φάσεις. Από την άλλη, ο Ηρακλής ήταν ο μεγάλος κερδισμένος της 1ης αγωνιστικής, καθώς έκανε την έκπληξη, νικώντας τον Ολυμπιακό, σε ένα παιχνίδι που φαινόταν να είχε τελειώσει μετά το γκολ του Μήτρογλου. Προσωπικά το αποτέλεσμα αυτό το θεωρώ τυχαίο, με έναν Ηρακλή που μέχρι τη στιγμή του πέναλτι δεν ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνος. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι ενισχυμένοι από το μεταγραφικό παζάρι, καθώς έκαναν την μεγάλη έκπληξη αποκτώντας το Ανρί Καμαρά (Επιθετικός) και τον Μασάμπα Σαμπού (Αμυντικός) από την Μονακό, μπορούν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να πάρουν τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς. 


Πρόταση: 1
Απόδοση: 1.90 Bet365


ΑΕΚ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Τη νίκη, ώστε να επανέλθει η ηρεμία, επιζητούν όλοι στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, που πλέον τα περιθώρια στένεψαν μετά την γκέλα επί της Κέρκυρας με 2-1. Στην εκπνοή των μεταγραφών οι κιτρινόμαυροι πραγματοποίησαν δύο σημαντικές προσθήκες, αυτές των Πατσατζόγλου και του πρώην παίκτη του Άρη, Κριστιάν Νασούτι, που ενδέχεται κιόλας να ξεκινήσουν βασικοί απέναντι στις Σέρρες. Από την αντίπαλη όχθη, η ομάδα του Ντράγκαν Κοκότοβιτς πραγματοποίησε καλή εμφάνιση στο πρώτο εκτός έδρας ματς στην Τούμπα, που παραλίγο να έφευγε και με τον βαθμό της ισοπαλίας. Θεωρώ, λοιπόν, πως η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς θα επικρατήσει στον αγώνα, αλλά δύσκολα το σκορ να ξεφεύγει πάνω των τριών τερμάτων.


Πρόταση: 2-3 ΓΚΟΛ
Απόδοση: 2.00 Bet365 


ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟΚ


Ιδανικό ξεκίνημα και για τις δύο ομάδες, όπου η μεν γηπεδούχοι πήραν το μεγάλο διπλό στο παγκρήτιο στάδιο με αντίπαλο τον Εργοτέλη, ενώ ο ΠΑΟΚ έστω και δύσκολα νίκησε τον Πανσερραϊκό στο γήπεδο της Tούμπας με 3-2. Σίγουρα, μια νίκη στην πρεμιέρα ενός πρωταθλήματος
έχει και ψυχολογική σημασία κόντρα στη δύσκολη συνέχεια. Τώρα όσον αφορά το παιχνίδι, πρόκειται για δύο ομάδες με μεγάλη ευχέρεια στο γκολ που συνήθως αρέσκονται να παίζουν επιθετικά, καθώς εκατέρωθεν διαθέτουν παίκτες με ταλέντο στο σκοράρισμα. Γι' αυτόν το λόγο θα επιλέξουμε και το γκολ γκολ με σχετικά καλή απόδοση.


Πρόταση: GOAL GOAL
Απόδοση: 2.20 Bet365



Value Bet:

Λάρισα vs. Καβάλα    ΣΚΟΡ 1-0 / 7.00 Stanjames
Αστέρας Τρ. - ΠΑΟΚ    ΣΚΟΡ 2-2 / 19.00 Bet365


Gaff

1 σχόλιο:

  1. καλά. Παίξτε ασο τον Ατρόμητο και θα ρίξετε μαύρο δάκρυ αδιορθωτοι...
    ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ Η ΗΡΑΚΛΑΡΑ.......~!

    ΑπάντησηΔιαγραφή