powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Σκωτσέζικα διπλά

Καλησπέρα φίλοι μου!
Άψογη μπορεί να χαρακτηριστεί η χτεσινή μέρα για το blog μας! Η Σπόρτινγκ Φινγκάλ απέδρασε εύκολα από την έδρα της Ντροχέντα (0-4) και παράλληλα μας έδωσε το VALUE BET από ημίχρονο. Πολύ καλά τα πήγε και ο φίλος CΑΕSAR, ο οποίος κατάφερε να πιάσει την Πόρτσμουθ στο 2.75.
Από την Ιρλανδία, θα πάω λίγο πιο δίπλα, στη Σκωτία από την οποία έχω επιλέξει δύο αγώνες.

ΠΑΡΤΙΚ ΘΙΣΤΛ - ΝΤΑΝΦΕΡΜΛΙΝ

Η μέρα με την νύχτα, η τελευταία με την πρωτοπόρο, όπως θέλετε πείτε το!!! Η Πάτρικ Θίστλ έχει τρεις βαθμούς στις έξι πρώτες αγωνιστικές με παθητικό 4-12, αντίθετα με την πρωτοπόρο που έχει πέντε νίκες και μία ήττα. Οι φιλοξενούμενοι θα περάσουν εύκολα ή δύσκολα από την έδρα των ουραγών,μιας και τις δύο ομάδες τις χωρίζουν διαφορά ποιότητας και κλάσης!

Πρόταση: 2
Απόδοση: 1.83 Bet365


ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ ΑΛΜΠΙΟΝ - ΚΟΥΙΝ ΟΦ ΣΑΟΥΘ

Οι  φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν το πρωτάθλημα μέσα στα φαβορί για την άνοδο. Το κακό τους όμως ξεκίνημα τους άφησε πίσω από την κορυφή, έξι βαθμούς, με αποτέλεσμα να τρέχουν τώρα να καλύψουν το χαμένο έδαφος. Η Κουίν οφ Σάουθ έχει τρεις διαδοχικές νίκες και έχει μπει στο σωστό δρόμο. Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι κινούνται σε ρηχά νερά. Μόλις τέσσερις βαθμούς στο πρωτάθλημα και την χειρότερη άμυνα στην κατηγορία (15 τέρματα). Το διπλό φαντάζει πολύ πιθανό.

Πρόταση: 2
Απόδοση: 1.83 Bet365




Kots 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου