powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑΜΕΙΟ...!!!

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους. Εύκολα πέρασε χθες το βράδυ ο άσσος της Pachuca (3-1 την Tecos) με τον φίλο Caesar να πηγαίνει ακόμα μια φορά στο ταμείο. Πολύ σωστές ήταν και οι προτάσεις του φίλου Gaff στη Superleague, όπου με το διπλό της ΑΕΚ απόψε στο Βόλο θα έχει το 3/3. Για σήμερα Κυριακή, έχω ξεχωρίσει κάποια σημεία για τα οποία θα αναφερθώ παρακάτω. Πάμε, λοιπόν, να τα δούμε:

SAMPDORIA - UDINESE

Παιχνίδι για την 5η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος, με τη γηπεδούχο, Sampdoria να βρίσκεται αντιμέτωπη με την ουραγό της βαθμολογίας, με μηδέν βαθμούς, Udinese. Την προηγούμενη αγωνιστική, η Samdoria, σε ένα αρκετά βαρετό παιχνίδι, έμεινε στο 0-0 με την Cagliari, εκτός έδρας, συνεχίζοντας έτσι να είναι μακριά από νίκη, μετά την πρεμιέρα με τη Lazio (2-0). Επιστρέφει για τους γηπεδούχους ο βαασικότατος φορ, Cassano, ο οποίος είχε μείνει εκτός αποστολής στο παιχνίδι με την Cagliari για λόγους ξεκούρασης. Από την άλλη, η φιλοξενούμενη, Udinese, στάθηκε πολύ άτυχη στο προηγούμενο παιχνίδι της με την Bologna, εκτός έδρας, μιας και μετά το γρήγορο 1-0, κατάφερε να ισοφαριστεί και εν τέλει να χάσει στο 90' με 2-1. Παρ' όλα αυτά, κατάφερε και έβγαλε πολλές ευκαιρίες πριν το 2-1, αλλά επιβεβαιώθηκε για ακόμα μια φορά ο νόμος του ποδοσφαίρου. Μηδέν βαθμοί για την φιλοξενούμενη έως τώρα και σήμερα δοκιμάζεται σε μια ακόμα δύσκολη έδρα, όπως αυτή του Luigi Ferraris. Πιστεύω πως ένα γκολ μπορεί να το πετύχει, αφού πείσμα και ανάγκη βαθμών δεν την κάνουν να κλειστεί για κανένα λόγο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΘΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ (GOAL/GOAL)   Bet365 1.66


AVAI - CEARA

Δυνατό σημείο για απόψε ο άσσος της Avai κόντρα στην αδύναμη Ceara. Η γηπεδούχος ομάδα βρίσκεται στην 17η θέση με 25 βαθμούς, ένα βαθμό λιγότερο από τη θέση που την κρατάει στην κατηγορία. Σίγουρα, τόσο τα αποτελέσματά της, εντός έδρας (τέσσερις συνεχόμενες ήττες - έχει να κερδίσει από το 3-2 με την Corinthians), όσο και γενικότερα η όλη η εικόνα της τελευταία δεν είναι καθόλου καλά. Προέρχεται από δύο συνεχόμενες τριάρες (3-0 από Vitoria Bahia, 0-3 από Gremio), χωρίς να έχει καταφέρει καν να σκοράρει. Βρίσκει απόψε απέναντί της μια ομάδα, που εκτός έδρας κυριολεκτικά δεν υπάρχει. Η Ceara στα πέντε τελευταία, εκτός έδρας της παιχνίδια έχει καταφέρει να πάρει μονάχα ένα βαθμό, μετρώντας τέσσερις ήττες και μία μονάχα ισοπαλία!!! Την προηγούμενη αγωνιστική γνώρισε την ήττα με 2-0 από την Cruzeiro και δείχνει να είναι σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση. Αν δεν καταφέρει, λοιπόν, η Avai, να κερδίσει και αυτή τη Ceara, καλύτερα να αρχίσει ήδη να σκέφτεται τον υποβιβασμό.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1     Bet365 1.85


VALUE BET

ΛΑΡΙΣΑ - ΚΕΡΚΥΡΑ: ΘΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ (GOAL/GOAL)   Bet365 2.50


Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου