powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΙΠΛΟ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ!!!

Την καλησπέρα μου σε όλη την παρέα!! Χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις κύλησε η δεύτερη αγωνιστική μιας και οι τρεις "μεγάλοι" κατάφεραν να πάρουν το πολυπόθητο τρίποντο. Το πιο σημαντικό παιχνίδι της τρίτης αγωνιστικής διεξάγεται στο Ολυμπιακό στάδιο μεταξύ της ΑΕΚ και του Αστέρα, καθώς οι δύο αιώνιοι δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους σε Καβάλα και Σέρρες αντίστοιχα.



Πρόγραμμα 3ης αγωνιστικής Superleague ΟΠΑΠ

18/09 17:15      Εργοτέλης vs. Ξάνθη
18/09 17:15 Ηρακλής vs. Λάρισα
18/09 19:30 Καβάλα vs. Παναθηναϊκός
19/09 16:00 Κέρκυρα vs. Ατρόμητος
19/09 18:15 ΠΑΟΚ vs. Ολυμπιακός Βόλου
19/09 18:15 Πανιώνιος vs. Άρης
19/09 18:15 Πανσερραϊκός vs. Ολυμπιακός
19/09 20:30 ΑΕΚ vs. Αστέρας Τρίπολης



ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Άτυχος στάθηκε ο Ατρόμητος την προηγούμενη αγωνιστική, καθώς δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης στα τελευταία λεπτά του αγώνα από τον Ηρακλή. Αντίθετα, η γηπεδούχος ομάδα, έχασε στο Καραϊσκακή με 2-0, πραγματοποιώντας όμως αξιόλογη εμφάνιση, και πλέον όλο το ενδιαφέρον στρέφεται στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, με σκοπό να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα και να πάρει τους τρεις βαθμούς. Από την αντίπαλη όχθη, η ομάδα του Περιστερίου θα κατέβει υποψιασμένη, καθώς έχει ως γνώμονα το απρόσμενο στραβοπάτημα της ΑΕΚ στην πρεμιέρα, όπου και έχασε με 2-1. Θεωρώ πως θα έχουμε ένα ισορροπημένο παιχνίδι, όπου και οι δύο ομάδες θα είναι ευχαριστημένες και με τον ένα βαθμό.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: X   Bet365 3.10


ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

Με ανεβασμένη ψυχολογία θα παραταχθεί στο γήπεδο του Τούμπας ο ΠΑΟΚ, μετά την ισοπαλία που απέσπασε από την Κλαμπ Μπριζ για το θεσμό του Γιουρόπα Λιγκ. Έπειτα από το 0-0 με τον Αστέρα, την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει υποχρέωση να πάρει τους τρεις βαθμούς κόντρα στους νεοφώτιστους, ειδικά όταν το πρόγραμμα της συνέχειας προμηνύεται δύσκολο. (Ξάνθη εκτός, Άρη εντός, ΠΑΟ εκτός). Ευελπιστώ λοιπόν, ότι ο ΠΑΟΚ θα έχει ένα εύκολο απόγευμα κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου και θα πάρει κεφάλι στο σκορ με το καλημέρα, ειδικά με μια ομάδα που μέχρι στιγμής δεν έχει δείξει τίποτα το ιδιαίτερο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1 ΗΜΙΧΡΟΝΟ   Bet365 1.90

Υ.Γ: Θα προτιμήσω το 1 ημίχρονο, με μικρότερο ρίσκο, από τη στιγμή που το 1 ημίχρονο 1 τελικό έχει ελάχιστη διαφορά στην απόδοση.


ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ


Χωρίς βαθμό παραμένει ο Πανσερραϊκός μετά τη νέα εκτός έδρας ήττα με 2-0 την προηγούμενη αγωνιστική από την ΑΕΚ. Ένα ματς στο οποίο η ομάδα του Ν. Κοκότοβιτς απογοήτευσε, χωρίς μάλιστα να κάνει κάποια αξιόλογη φάση στα καρέ του Νίκου Αραμπατζή. Αυτή τη φορά, αντίπαλος της ο Ολυμπιακός, που μετά το 2-0 επί της Κέρκυρας (Μέλμπεργκ, Ριέρα) θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για την πρώτη εκτός έδρας νίκη. Αγωνιστικά, η ομάδα του Ε. Βαλβέρδε δείχνει σιγά σιγά να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, ιδιαίτερα όταν αγωνίζεται με τον Φέτφατζίδη πίσω από τα σέντερ φορ. Μοναδική απουσία για τους ερυθρόλευκους ο Μοϊσές Ουρτάδο, ενώ ντεμπούτο στην αρχική ενδεκάδα ενδέχεται να κάνει ο Μάρκο Πάντελιτς. Αντίθετα, για τις Σέρρες πρόκειται να ντεμπουτάρει ο Μπρίτεζ, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Αμπουμπακάρι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΗΜΙΧΡΟΝΟ / ΤΕΛΙΚΟ  2 / 2   Bet365 2.25


Value Bet

Καβάλα - Παναθηναϊκός: Ακριβές Σκορ 0-2 / 7.00 Stanjames
ΑΕΚ - Αστέρας Τρίπολης: Ακριβές Σκορ 2-1 / 9.00 Bet365 
Νίκη της ΑΕΚ με διαφορά 1 γκολ / 3.25 Bet365




Gaff

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου