powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

CHAMPIONS LEAGUE ΤΡΙΤΗΣ...

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους. Εύκολα έδειχνε να καθαρίζει χθες το παιχνίδι η Modena με την Triestina, μιας και στο ημίχρονο της αναμέτρησης ήταν ήδη μπροστά στο σκορ με 2-0. Παρ' όλα αυτά, με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο (το δεύτερο στο 89'), η φιλοξενούμενη κατάφερε και πήρε το βαθμό της ισοπαλίας και δεν επιβεβαιώθηκε, έτσι, η πρόβλεψή μας. Τι να κάνουμε, ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία φορά είναι που χάνουμε παιχνίδι στο 90'. Champion League, πράξη δεύτερη απόψε και πάμε να δούμε τι έχουμε επιλέξει:

BRAGA - SHAKHTAR DONETSK

Με βαριά ήττα ξεκίνησαν οι γηπεδούχοι τις υποχρεώσεις τους στο Champions League, αφού έχασαν στο πρώτο τους παιχνίδι με 6-0 από την Arsenal, ενώ στο εγχώριο πρωτάθλημα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο. Επιθετικό ποδόσφαιρο βλέπουμε από την Braga σε όλα της τα παιχνίδια και αυτό πολλές φορές το πληρώνει, αφού παρουσιάζει τεράστια αμυντικά κενά. Από την άλλη, η Shakhtar κέρδισε, εντός έδρας, στην πρεμιέρα, 1-0 την Partizan, σε ένα ματς που ήταν κυρίαρχη και στα ενενήντα λεπτά του αγώνα. Στις εγχώριες διοργανώσεις πηγαίνει εξαιρετικά και οδηγεί άνετα την κούρσα του πρωταθλήματος.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι γηπεδούχοι, μέσα στην έδρα τους, ειδικότερα μετά την ήττα της πρεμιέρας από την Arsenal, είναι αναγκασμένοι να ψάξουν το γκολ ή τα γκολ, που θα τους δώσουν την πρώτη τους νίκη. Πολλά κενά στην άμυνα πρόκειται να δούμε για ακόμα μια φορά, κάτι που εύκολα ομάδες σαν την Shakhtar μπορούν να εκμεταλλευτούν. Πολύ καλύτεροι σαν σύνολο και σαν ομάδα οι φιλοξενούμενοι, που άδικα δίνονται ως αουτσάιντερ. 2 ΚΑΙ OVER   Bet365 5.00


VALUE BET

CHELSEA - MARSEILLE: Αν κόντραρα μια πολύ μικρή απόδοση απόψε, αυτή θα ήταν της Chelsea. Ανάγκη να επανορθώσει την ήττα της πρεμιέρας η Marseille, σε συδυασμό με τις βασικότατες απουσίες για την ομάδα του Λονδίνου (Drogba, Lampard, Kalou, Bosingwa, Benayoun) και την αγωνιστική κατάσταση των δύο ομάδων, με κάνουν, έστω, να μην παίξω τον άσσο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2 (DRAW NO BET)   Bet365 6.00




Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου