powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

SAO PAULO - INTERNACIONAL...

Καλησπέρα σας! Δεν μας δικαίωσε, λοιπόν, το ποντάρισμα της Τρίτης καθώς η ομάδα του Παναθηναϊκού δέχτηκε μόλις μια κίτρινη κάρτα στην αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα, σε μία κατά τα άλλα κάκιστη βραδιά για την ομάδα του τριφυλλιού. Ελπίζω η συνέχεια να είναι καλύτερη και να έχουμε περισσότερη τύχη με το μέρος μας! Στη σημερινή βραδιά διεξάγονται τα πρώτα παιχνίδια, της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League, αλλά εγώ θα ήθελα να σταθώ στο βραδινό βραζιλιάνικο παιχνίδι Σάο Πάολο-Ιντερνασιονάλ! Αμφότερες οι δύο ομάδες προέρχονται από ανεπιτυχή αποτελέσματα, καθώς η Σάο Πάολο ηττήθηκε εκτός έδρας από την Μποταφόγκο, ενώ η Ιντερνασιονάλ έφερε λευκή ισοπαλία με τη θεωρητικά αδύνατη Γκοίας. Η Σάο Πάολο είναι ομάδα, η οποία σκοράρει εντός έδρας και ότι δεν βρήκε δίχτυα την προηγούμενη αγωνιστική, με κάνει να το πιστεύω ακόμα περισσότερο ότι θα σκοράρει στο αποψινό ματς.

H Ιντερνασιονάλ με τη σειρά της, δεν έχει σκοράρει τις δύο τελευταίες αγωνιστικές και πιστεύω ότι απόψε θα το κυνηγήσει το γκολ, όπως και την κατάκτηση των τριών βαθμών. Αξιοσημείωτο είναι ότι στους εφτά τελευταίους αγώνες της έχει φέρει 7 under...!!! Κάτι το ότι σκοράρει, εντός έδρας, η Σάο Πάολο, κάτι ότι η Ιντερνασιονάλ δεν πιστεύω ότι θα μείνει ''άσφαιρη'' για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική, και τέλος, αναμένοντας πως αυτό το σερί της Ιντερνασιονάλ με τα under κάποια στιγμή θα σπάσει, με κάνουν να καταλήγω στο παρακάτω ποντάρισμα:

SAO PAULO - INTERNACIONAL

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: OVER 2.5 GOALS   Bet365 2.05


Υ.Γ: Καλή επιτυχία στις ελληνικές ομάδες στο Europa League απόψε και καλή τύχη σε κάθε στοιχηματική σας επιλογή! Αγωνιστικούς χαιρετισμούς...~




CaptaiN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου