powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑΣ...

Καλησπέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε. Αρκετά άστοχες για ακόμα μια φορά οι επιλογές μας την τελευταία φορά, δυστυχώς. Για σήμερα, Δευτέρα, έχω ξεχωρίσει τα δύο παιχνίδια από την Πορτογαλία που θα ολοκληρώσουν την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Πάμε, λοιπόν, να τα δούμε:


BEIRA MAR - SPORTING LISBON

Από ήττα προέρχεται η νεοφώτιστη γηπεδούχος, 1-0 από την έτερη νεοφώτιστη Portimonense, ένα αποτέλεσμα που θα μπορούσε κανείς να πει πως αδικεί την Beira Mar, αφού αυτή ήταν που δημιουργούσε τις ευκαιρίες και εν τέλει κατάφερε και έχασε τον αγώνα. Για σήμερα απέναντι στη Sporting Lisbon θα είναι σαφέστατα το μεγάλο αουτσάιντερ, αλλά παρ' όλα αυτά, πιστεύω πως θα καταφέρει να σημειώσει τουλάχιστον ένα γκολ, μιας και στην έδρα της παίζει αρκετά ανοιχτά και επιθετικά. Προϊστορία 4/5 over τα τελευταία χρόνια μεταξύ των δύο ομάδων και με απόδοση πάνω από 2.00 αξίζει σίγουρα το ποντάρισμά μας.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: OVER 2.5 GOALS   Stanjames 2.10


GUIMARAES - PORTO

Πρώτη ήττα για τη γηπεδούχο την προηγούμενη αγωνιστική για το πρωτάθλημα, αφού γνώρισε την ήττα, εκτός έδρας, από την Academica με 3-1. Απόψε, με αντίπαλο την Porto, η οποία μετράει, προς το παρών 6/6 νίκες στο πρωτάθλημα το έργο της Guimaraes θα είναι πολύ δύσκολο και σίγουρα θα χρειαστεί να παίξει πολύ αμυντικά για να καταφέρει κάτι καλό. Βλέποντας τα στατιστικά της γηπεδούχου, από τότε που ξεκίνησε το πρωτάθλημα, παρατηρεί πως στα έξι παιχνίδια που έχει δώσει, εντός-εκτός, το ημίχρονο και των έξι παιχνιδιών ήταν ισόπαλο!!! Γιατί, λοιπόν, να μη γίνει κάτι παρόμοιο και σήμερα..
Προϊστορία σχεδόν απόλυτη για την Porto αφού από το 2002 και μετά μετράει 7 νίκες στο γήπεδο της Guimaraes.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ / 2 ΤΕΛΙΚΟ   Stanjames 4.33

stanjames.com: €5 + €50 δωρεάν στοίχημα!


Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου