powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

ΦΟΥΛ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ...!!!

Καλημέρα σας! Εξαιρετικό απολογισμό είχαμε την προηγούμενη φορά, καθώς στα προτεινόμενα ματς, σε μια δύσκολη στοιχηματικά μέρα όπως είναι αυτή της Δευτέρας, επαληθεύτηκαν οι επιλογές μας και μας πλήρωσαν! Πάμε να δούμε τι έχουμε επιλέξει για σήμερα ευελπιστώντας σε ανάλογη συνέχεια:


BARNET - BRADFORD

Δέκατη αγωνιστική για τη League 2 της Αγγλίας σήμερα, με τη Μπαρνέτ να υποδέχεται τη Μπράντφορντ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την εντός έδρας νίκη επί της Χέρεφορντ με 2-0 και θα επιδιώξουν να συνεχίσουν με νίκη, σε δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι τους. Η Μπράντφορντ πηγαίνει στο σημερινό ματς μετά από μια σειρά με ανεπιτυχή αποτελέσματα, έχοντας μαζέψει μόλις ένα βαθμό τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές. Σήμερα θα προσπαθήσει, σε μια έδρα που είναι δύσκολη γι' αυτήν, τα τελευταία τρία χρόνια, να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα. Το ότι σκοράρει στα εντός έδρας ματς η Μπαρνέτ, σε συνάρτηση με το ότι οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν σημειώσει γκολ τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, κάτι που πιστεύω πως δεν θα συνεχιστεί και σήμερα, με οδηγεί στο παρακάτω ποντάρισμα:

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: GOAL - GOAL   Bet365 1.83


GATESHEAD - TAMWORTH

Αναμέτρηση για τη 15η αγωνιστική της Football Conference της Αγγλίας. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα από την Κιντερμίνστερ και βρίσκονται στη 10η θέση της βαθμολογίας. Η Τάμγουρθ, μετά την εντός έδρας ισοπαλία με την Μπάροου, αντιμετωπίζει την Γκέιτσχεντ. Είναι ομάδα που δέχεται και βάζει γκολ, κάτι που μας το υποδεικνύουν και τα 7 συνεχόμενα over που έχει επιτύχει. Στην έδρα της Γκέιτσχεντ, όμως, γίνονται κλειστά παιχνίδια από την αρχή του πρωταθλήματος. 6/6 under έχουν οι γηπεδούχοι και ένα τέτοιο κλειστό παιχνίδι αναμένω να γίνει και σήμερα. Με λίγα λόγια λοιπόν:

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: UNDER 2.5 GOALS   Βet365 1.85

Καλή τύχη σε κάθε σας επιλογή...!!! Αγωνιστικούς χαιρετισμούς...~




CaptaiN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου