powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

PRIMERA DIVISION ΣΑΒΒΑΤΟΥ...

Καλησπέρα σε όλους. Αν και στο ημίχρονο κατάφερε η Goias και ήταν μπροστά στο σκορ με 1-2, τελικά έχασε με 3-2 από τη Vasco da Gama και δεν επιβεβαίωσε την πρόβλεψη-έκπληξη που είχαμε δώσει. Συνεχίζουμε σήμερα, με πλήρη αγωνιστική δράση σε όλα τα πρωταθλήματα. Δύο θα είναι οι επιλογές μας για σήμερα από Ισπανία, οι οποίες πιστεύουμε αξίζουν το ποντάρισμά μας. Πάμε να τις δούμε:


REAL SOCIEDAD - ESPANYOL

Επιτέλους νίκη, το σύνθημα όλων στο στρατόπεδο των γηπεδούχων για το σημερινό παιχνίδι με την Espanyol. Μετά, λοιπόν, από τρεις συνεχόμενες ήττες, η Sociedad θα προσπαθήσει απόψε να εκμεταλλευτεί τη μεγάλη δύναμη της έδρας της και να επιστρέψει στις επιτυχίες. Υπερπλήρης η γηπεδούχος για τη σημερινή αναμέτρηση με τους Joseba Llorente και Raul Tamudo επιθετικά να αποτελούν τα μεγάλα όπλα της ομάδας. Ειδικότερα για τον τελευταίο, το αποψινό ματς, μετά από 15 χρόνια παρουσίας στην ομάδα της Καταλονίας θα είναι πολύ ιδιαίτερο, μιας και σίγουρα θα θέλει να δώσει απαντήσεις στην πρώην πλέον ομάδα του. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με το ότι η Espanyol δεν έχει καταφέρει ακόμα να σκοράρει εκτός έδρας και ότι σήμερα θα αγωνιστεί και αυτή με τη σειρά της χωρίς αγωνιστικά προβλήματα με οδηγούν στο παρακάτω ποντάρισμα:

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1 ΚΑΙ OVER   Bet365 4.00


REAL ZARAGOZA - SPORTING DE GIJON

Αγώνας που ανοίγει την αυλαία της πρώτης κατηγορίας του ισπανικού πρωταθλήματος. Η γηπεδούχος, μετά από πέντε αγωνιστικές βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις δύο βαθμούς. Την τελευταία αγωνιστική γνώρισε την ήττα στο Vicente Calderon από την Atletico Madrid με 1-0, μετρώντας έτσι τρίτο συνεχόμενο ματς που δεν μπορεί να σκοράρει. Απόψε, με αντίπαλο μια μετριότατη ομάδα, σαν την Sporting de Gijon, η οποία θα παραταχθεί απόψε με αρκετές απουσίες βασικών παιχτών, η γηπεδούχος πρέπει έστω να εκμεταλλευτεί την έδρα της και επιτέλους να πάρει κάτι καλύτερο στο τέλος του παιχνιδιού, μιας και τα περιθώρια δείχνουν να στενεύουν από νωρίς. Δεν θα πάω με κάποιο σημείο, αλλά με την πιο ασφαλή επιλογή των 2-3 τερμάτων.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2-3 GOALS   Bet365 1.95




VALUE BET

ATLETICO GOIANIENSE - ATLETICO MINEIRO: ΗΜΙΧΡΟΝΟ / ΤΕΛΙΚΟ  2 / 2   Stanjames 6.50


Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου