powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΒUNDESLIGA II KAI TOYΡΚΙΑ...

Καλησπέρα σας! Απόλυτο είχαμε στις χθεσινές μας προβλέψεις, καθώς ο Τζόκοβιτς κέρδισε άνετα με 2-0 και το under, στον αγώνα της Ρωσίας που είχαμε επιλέξει, επαληθεύτηκε και αυτό με τη σειρά του. Μακάρι να έχουμε ανάλογη συνέχεια! Πάμε να δούμε τι έχουμε επιλέξει για σήμερα, Παρασκευή:


UNION BERLIN - AUE

Πρεμιέρα για την 8η αγωνιστική της Β' Γερμανίας με τον αγώνα Ουνιόν-Άουε. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 15η θέση της βαθμολογίας και προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα από την Μόναχο 1860. Στην έδρα τους, σε τρεις αγώνες προς το παρόν, έχουν πετύχει μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα. Από την άλλη πλευρά, ονειρικό ξεκίνημα έχει πραγματοποιήσει η νεοφώτιστη Άουε, αφού μετά τις επτά πρώτες αγωνιστικές βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα! Παρ' όλα αυτά, παραμένουν ταπεινοί και υποστηρίζουν πως πρώτος τους στόχος, είναι η παραμονή τους στην κατηγορία. Η Άουε προέρχεται από την εντός έδρας νίκη απέναντι στην Άουγκσμπουργκ και σήμερα το απόγευμα θα επιδιώξει να πάρει θετικό αποτέλεσμα σε μια δύσκολη έδρα, όπως αυτή της Ουνιόν. Αναμένω ένα παιχνίδι, όπου και οι δύο αντίπαλοι θα κυνηγήσουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους η καθεμία. Η Ουνιόν για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και η Άουε για να διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις αυτής. Δύο απουσίες για την Ουνιόν, δύο και για την Άουε. Απ' όλα τα παραπάνω καταλήγω στο εξής ποντάρισμα:

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2-3 GOALS   Bet365 1.95


BURSASPOR - KARDEMIR KARABUK

Πρώτη απώλεια βαθμών για την πρωτοπόρο στο πρωτάθλημα Μπούρσασπορ, καθώς μετά τις έξι πρώτες αγωνιστικές, που είχε το απόλυτο σε συγκομιδή βαθμών, παραχώρησε λευκή ισοπαλία, εκτός έδρας, με την Μπουγιουκσεχίρ. Αξιόλογη η πορεία που έχει πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής και η Καρντεμίρ, αφού βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Προέρχεται από τη μεγάλη εντός έδρας νίκη απέναντι στη Γαλατάσαράι και απόψε απέναντι στην Μπούρσα θέλει να πραγματοποιήσει άλλη μία καλή και ουσιαστική εμφάνιση. Η Μπούρσα μας έχει δείξει ότι κάτι τέτοια ματς έχει μάθει να τα καθαρίζει εντός έδρας, παρ' όλα αυτά το σημερινό ματς πιστεύω ότι δεν θα είναι εύκολο. Μία απώλεια για την Μπούρσα, καθώς θα λείπει ο βασικός της χαφ Τσιμσίρ λόγω καρτών, ενώ από την άλλη πλευρά, λευκό θα είναι το απουσιολόγιο της Καρντεμίρ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: UNDER 2.5 GOALS   Bet365 1.95

Καλή τύχη σε κάθε σας επιλογή! Αγωνιστικούς χαιρετισμούς...~




CaptaiN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου