powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Vamos La Coruna!

Καλημέρα!
Το έφερε επιτέλους το πρώτο Χ στο πρωτάθλημα η Γκρενόμπλ προχθές. Συγχαρητήρια και στο φίλο Laftsis για το ταμείο του και στο φίλο CaptaiN για τις πάντα σωστές προβλέψεις του στο τένις. Καλή επιτυχία στο φίλο Gaff για το ελληνικό πρωτάθλημα. Πλούσιο το αγωνιστικό πρόγραμμα σε όλο τον κόσμο σήμερα. Τρεις αγώνες έχω ξεχωρίσει. Πάμε να τους δούμε έναν έναν.


LA CORUNA - ESPANYOL

Οχτώ αγωνιστικές στην Primera Division και ακόμα δεν έχει νίκη η Λα Κορουνία. Απολογισμός 0-4-4. Εντός έδρας 0-3-1, 2:4 τέρματα. Από την άλλη, η Εσπανιόλ παίζει καλά, αλλά εκτός έδρας χάνει τη δύναμή της, με απολογισμό 1-0-3, 1:8 τέρματα. Πιστεύω ότι είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τη Λα Κορούνια να πετύχει την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1
ΑΠΟΔΟΣΗ: 2.75 Betfair


BOLTON - LIVERPOOL

Η Μπόλτον μπορεί να έχει μόλις μία ήττα στο πρωτάθλημα, αλλά πραγματικά δεν παίζει καλά. Απλά έχει την τύχη με το μέρος της. Η Λίβερπουλ επέστρεψε στις νίκες και όπως δήλωσαν και οι παίχτες μέσω του αρχηγού τους, Steven Gerard, ήρθε ο καιρός για νίκες. Πολύ καλή παράδοση στο Reebok Stadium, με ισάριθμες νίκες τα τελευταία τρία χρόνια. Μπορούν και φέτος τη νίκη οι Reds.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2
ΑΠΟΔΟΣΗ: 2.20 Bet365


PARMA - CHIEVO

Η Πάρμα ολοκλήρωσε εφτά αγωνιστικές (απέναντι σε δύσκολους αντιπάλους) χωρίς νίκη, έχοντας βέβαια τέσσερις ισοπαλίες. Παίζει καλή μπάλα και αδικείται από τα αποτελέσματα. Η Κίεβο, παραδόξως, τα πάει καλά εκτός έδρας, με απολογισμό 2-0-1, 7-5 τέρματα, έχοντας δύο νίκες σε Τζένοα και Νάπολη. Καλή η παράδοση για την Πάρμα. Στις 3.11.2002 η τελευταία νίκη της Κίεβο, μέσα στην έδρα της Πάρμα. Ήρθε η ώρα να επιστρέψει στις νίκες η Πάρμα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1
ΑΠΟΔΟΣΗ: 2.00 Bet365




Caesar

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου