powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Μπορεί τη νίκη η Μποταφόγκο!

Καλημέρα!
Πέρασε η Ρεν. Σωστός ο Kots για τον άσσο της Χαρτς! Κρίμα το γκολ της Μπιλμπάο. Πάμε στα σημερινά.
Αρκετούς αγώνες περιλαμβάνει το αγωνιστικό πρόγραμμα σήμερα. Λογικά εύκολα Φενερμπάχτσε και Κλαμπ Μπριζ. Μπορεί την έκπληξη η Σαραγόσα, ίσως και η Μπρέντα, αλλά ας ασχοληθούμε καλύτερα με ένα πρωτάθλημα που φτάνει προς το τέλος του και κάποιες ομάδες έχουν ισχυρό κίνητρο. Μποταφόγκο για Λιμπερταδόρες, Αβάι, Ατλέτικο Μινέιρο, Βιτόρια και Γκοίας για αποφυγή υποβιβασμού, Κορίνθιανς, Φλουμινένσε και Κρουζέιρο για πρωτάθλημα. Θέλουν τη νίκη, μπορούν όμως;

BOTAFOGO - INTERNACIONAL

Μεγάλη μάχη δίνει η Μποταφόγκο για την έξοδο στο Κόπα Λιπερταδόρες, τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Εντός έδρας είναι αήττητη, με απολογισμό 7-10-0, 28:16 τέρματα. Από την άλλη, έχουμε την αδιάφορη Ιντερνασιονάλ, αφού έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Λιμπερταδόρες (ως κάτοχος του τροπαίου). Η Ιντερνασιονάλ προέρχεται από 7 αγώνες χωρίς νίκη και κατεβαίνει με αρκετές αλλαγές στα τελευταία παιχνίδια, αφού προετοιμάζεται για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων σε λίγες μέρες. Πολύ πιθανό να ξεκινήσει ο τέταρτος τερματοφύλακας της ομάδας. Αν σε όλα αυτά λάβουμε υπόψιν και το γεγονός ότι θα πρέπει να διασχίσει μια απόσταση 1043 χιλιομέτρων από το Porto Alegre (Rio Grande do Sul), μέχρι το Estadio Santa Cruz στο πάντα ηλιόλουστο Ribeirao Preto (Sao Paulo), οδηγούμαστε ξεκάθαρα στον άσσο. 

Εκτίμηση: 1
Απόδοση: 1.57 Stanjames

Υ.Γ 1 Ήθελα να προτείνω και τις νίκες των Αβάι και Ατλ.Μινέιρο, αλλά δυστυχώς οι αποδόσεις έχουν πέσει πολύ. Ειδικά στο Παλμέιρας - Ατλ. Μινέιρο ξεκίνησε το διπλό μέχρι και στο 4.50 σε κάποιες εταιρίες, έπεσε αμέσως στο 2.20 - 2.50 και έχει φτάσει αυτή τη στιγμή στο 1.88 - 1.70. Πολύ μεγάλη πτώση απόδοσης, ακόμα κι αν κατέβει με τα δεύτερα η Παλμέιρας (λόγω του  επαναληπτικού για το Copa Sudamericana με τη Γκοίας) και δεν ξέρω πλέον αν αξίζει το διπλό. Μακάρι να έρθει 0-3 να πληρωθεί ο κοσμάκης.

Υ.Γ 2 Παρατήρησα ότι πλέον υπάρχει η δυνατότητα πονταρίσματος G-NG στον ΟΠΑΠ. Το ξέρουν ότι σύντομα θα ανοίξει η αγορά και τότε οι απώλειες θα είναι τεράστιες. Γι' αυτό και προσπαθούν να πλησιάσουν τα πρότυπα των υπόλοιπων ευρωπαϊκών εταιριών στοιχημάτων. Αλλά αντί να ξεκινήσουν από τα βασικά, π.χ. να βελτιώσουν τις αποδόσεις, να σταματήσουν την αυθαίρετη διαγραφή παιχνιδιών από το κουπόνι κτλ., προσθέτουν την επιλογή G-NG και φτηνά κόλπα τύπου Bonus. Θέλει ακόμα δουλειά. Σοβαρή δουλειά. Πολύ δουλειά!!! '' Άμαθος είν' ακόμα ο παραπόταμος του Νέστου, γι' αυτό αργεί να φτάσει'' (Ο. Ελύτης).


Caesar

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου